enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3287
EURO
35,0694
ALTIN
2.309,08
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

6. Futbol Şöleni Finalistleri Belli Oldu

6. Futbol Şöleni Finalistleri Belli Oldu

Pamukkale Belediyesi Başkanı Hüseyin Gürlesin’in gençlerin spor yapmasına olanak sağlamak amacıyla düzenlediği ve geleneksel olarak yapılan halı saha turnuvalarının altıncısında finale çıkan takımlar belli oldu. Akköy Çerkezspor, Cumhuriyet Yıldızspor ve Kaplanlarspor final grubunda şampiyonluk için mücadele edecek.

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel hale gelen etkinliklerinden olan halı saha futbol turnuvalarında heyecan devam ediyor. “Pamukkale’de 6. Futbol Şöleni Sonbahar 2017 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda yarıfinal maçları tamamlandı. Deliktaş sahasında oynanan günün ilk maçında Cumhuriyet Yıldızspor, Yıldızlar Karması’nın 3-0 hükmen yenerek finale çıkan 3 takımdan biri oldu. Günün ikinci maçında ise heyecan oldukça yüksekti. Akköy Çerkezspor, PAÜ Karahayıt ile girdiği gol düellosundan 5-4 galip ayrılarak finalist olmayı bildi. Kaplanlarspor 3. Tur sonunda fikstür gereği finalist olmayı başarmıştı. Böylece Cumhuriyet mahallesini temsil eden Cumhuriyet Yıldızspor, Kaplanlar mahallesinin temsilcisi Kaplanlarspor ve Akköy Çerkez mahallesini temsil eden Akköy Çerkezspor takımları tek devreli lig usulü oynanacak olan final grubunda mücadele etme hakkını elde etti.

HEYECAN CUMA GÜNÜ BAŞLAYACAK

“Pamukkale’de 6. Futbol Şöleni Sonbahar 2017 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda final grubu heyecanı 3 Kasım Cuma günkü maçla başlayacak. Saat 19.30’da Akhan sahasında Akköy Çerkezspor ile Cumhuriyet Yıldızspor takımları karşılaşırken, Kaplanlarspor ilk günü bay takım olarak geçirecek. Grubun ikinci maçı ise 6 Kasım Pazartesi günü Deliktaş  sahasında yine saat 19.30’da başlayacak. Kaplanlarspor ile Akköy Çerkezspor takımları karşılaşırken, Cumhuriyet Yıldızspor günü bay takım olarak geçirecek. Turnuvanın son maçı ise  daha sonra açıklanacak tarih, saat ve sahada oynanacak. Son günü Akköy Çerkezspor takımı bay takım olarak geçirirken, Cumhuriyet Yıldızspor ile Kaplanlarspor takımları kozlarını paylaşacak.

FİNALİSTLERİ KUTLUYORUM

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçe genelinde yaşayan gençleri spora teşvik etmek amacıyla bu turnuvayı 2015’den beri yılda 2 kez olmak üzere düzenlediklerini ifade ederek, “Amacımız hem gençlerin sporla ilgilenmeleri hem de mahalleler arasında kaynaşmayı sağlamak. Bu iki hedefimize de bu turnuvayla ulaşıyoruz. Bu turnuvamıza 31 mahalleden 40 takım katılmıştı. Kaplanlar, Akköy Çerkez ve Cumhuriyet mahallelerimizin takımları final grubuna kaldı. Turnuvamıza katılan tüm takımlara teşekkür ederim.  Finale çıkan takımları da kutluyorum. Finalde ilçemize yakışır centilmenlikte oynanacak olan maçlar sonunda şampiyon belli olacak. Ben şimdiden takımlarımıza başarılar dilerim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.