enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2783
EURO
35,0922
ALTIN
2.276,62
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C

Abalı Denizlispor, Balıkesirspor Karşısına Çıkıyor

Spor Toto 1. Lig 31. hafta mücadelesinde Abalı Denizlispor, Balıkesirspor Baltok’u kendi evinde ağırlayacak. Karşılaşma öncesi iki takımdan son gelişmler, aralarındaki rekabet, hakemler ve muhtemel 11’ler..

Abalı Denizlispor, Balıkesirspor Karşısına Çıkıyor
A+
A-

Abalı Denizlispor Spor Toto 1. Lig 31. hafta mücadelesinde 28 Nisan Pazar günü saat 19:30’da Denizli Atatürk Stadı’nda başlayacak karşılaşmada Balıkesirspor Baltok ile karşılaşacak. Karşılaşmada İstanbul bölgesinden Mert Güzenge düdük çalacak. Güzenge’nin yardımcılıklarını Özgür Ertem ve Habip Tiryaki üstlenecek. Maçın 4. hakemliğini ise Serdar Akkoçoğlu yapacak.

HOROZ SÜPER LİG’E GÜN SAYIYOR

Spor Toto 1. Lig’de son 4 haftaya girilirken Abalı Denizlispor 62 puanla ligde 2. sırada yer alıyor. İlk iki sırada yer alan takımların Süper Lig’e direkt yükseldiği sistemde Abalı Denizlispor 9 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkmayı garantileme ihtimali bulunuyor. Denizlispor’un Balıkesirspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılıp çıkıp yakın takipçileri olan 55 puanlı Hatayspor ve 54 puanlı Osmanlıspor’un bu hafta oynayacakları karşılaşmalarda berabere ya da mağlup ayrılmaları durumunda yeşil-siyahlılar bitime 3 hafta kala Süper Lig’e çıkmayı garantiliyor.

DENİZLİSPOR, BALIKESİRSPOR MAÇININ ARDINDAN SÜPER LİG’İ GARANTİLEYEBİLİR YEŞİL-SİYAHLI EKİPTE 9 YIL ARADAN SONRA SÜPER LİG ŞARKILARI SÖYLENİYOR

SARI KART ALARMI

Abalı Denizlispor Süper Lig hedefine yaklaşırken lig birincliği için Gençlerbirliği ile kıyasıya bir yarış içinde. Rakibinin 2 puan gerisinde bulunan yeşil-siyahlılar Balıkesirspor maçının ardından 32. haftada Ankara deplasmanına çıkacak. Balıkesirspor maçı öncesi sarı kart cezası sınırında bulunan oyuncular için alarm verildi. Kritik Gençlerbirliği deplasmanı öncesinde kaptan Mehmet Akyüz, İsmail Aissati ve Lanre Kehinde sarı kart sınırında bulunuyor. 3 oyuncu Balıkesirspor maçında sarı kart görürse 32. haftada oynanacak Gençlerbirliği maçında sahada yer alamayacak.

ZİYA DÖNÜYOR

Yeşil-siyahlı ekipte ligin 28. haftasında deplasmanda oynanan Adanaspor karşılaşmasında kırmızı kart gören ve iki hafta sahalardan uzak kalan Ziya Alkurt da formasına kavuşuyor. Cezası biten Alkurt’un Balıkesirspor karşılaşmasına ilk 11’de çıkması bekleniyor. Takımda sakatlığı dolayısıyla sezonu kapatan Tahacan Velioğlu dışında eksik bulunmuyor.

BALIKESİRSPOR’UN İDDİASI YOK

Ligde 39 puanla 11. sırada bulunan Balıkesirspor Baltok’un son 4 haftaya girilirken ligde iddiası kalmadı. play-off potası ile arasında 11 puan fark bulunan Balıkesirspor’un ligden düşme tehlikesi ise yok. Ligde prestij maçlarını oynayan Balıkesirspor’da yeni sezonun hesapları yapılmaya başlandı. Bunun yanısıra takımda Abalı Denizlispor maçı öncesinde cezalı oyuncu bulunmuyor.

KARABÜKSPOR’A KARŞI FARKLI KAZANDILAR

Balıkesirspor Baltok Spor Toto 1 Lig’in 30. haftasında ligden düşmesi kesinleşen Karabükspor’a karşı farklı kazandı. Kendi evinde ağırladığı rakibini 7-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Balıkesirspor ligin ikinci yarısında 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

Denizlispor ile Balıkesirspor tarihlerinde 28 resmi müsabakada karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Denizlispor 10 galibiyet alırken, Balıkesirspor ise 8 galibiyet aldı. 10 maçta ise eşitlik bozulmadı. Denizlispor bu maçlarda 29 gol kaydederken, Balıkesirspor 25 kez fileleri havalandırdı.Ligin ilk yarısında Balıkesir’de oynanan maç 0-0’lık eşitlikle sonuçlandı.

MUHTEMEL 11’LER

Abalı Denizlispor’un maça,Adam Stackhowiak, Alperen Babacan, Oğuz Yılmaz, Abdülkerim Bardakçı, Keremcan Akyüz, Deniz Vural(Burak Altıparmak), Recep Niyaz, İsmail Aissati, Ziya Alkurt, Burak Çalık ve Mehmet Akyüz 11’i ile çıkması bekleniyor.

Balıkesirspor Baltok’un ise,Andrija Vukovic- Okan Alkan, Cüneyt Köz, Tomislav Glumac, Doğa İşeri, Cumali Bişi, Furkan Çil, Nizamettin Çalışkan, Sedat Şahintürk, Mahatma Otoo ve Steve Beleck 11’i ile sahada yer alaması bekleniyor.

Yorumlar
  1. Özgür dedi ki:

    Bu maç berabere biter. 7 tane topcunuz Balkesten emanet gelme