enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5560
EURO
34,8671
ALTIN
2.427,11
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

AdanaDemirspor’u Yenerek Çıkışı Sürdürmek İstiyor

AdanaDemirspor’u Yenerek Çıkışı Sürdürmek İstiyor
A+
A-

Denizlispor, TFF 1. Lig’in 9. haftasında cumartesi günü sahasında Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Haluk Ulusoy Tesisleri’nde Teknik Direktör Reha Kemal Erginer yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, düz koşu yaptı. Oyuncular ardından topla çalıştı.
Manisaspor ile oynanan maçı değerlendiren yeşil-siyahlı futbolcu Anıl Taşdemir, Manisaspor maçında ilk yarı iyi oynadıklarını ancak bunu ikinci yarıda sürdüremedikleri için puan kaybı yaşadıklarını söyledi. Takım olarak son haftalarda daha iyi oyun sergilediklerine inandıklarını belirten Taşdemir, “Son iki haftada 4 puan aldık. Eksikliklerimizden gerekli dersleri alıp daha iyi oynamaya çalışıyoruz. Adana Demirspor maçı da bizim için çok önemli. Bundan sonraki bütün maçlar çok önemli, çünkü istemediğimiz şekilde lige başladık. İnşallah Adana Demirspor maçını da alıp galibiyet serisine başlamak istiyoruz” dedi. Son üç maçta yaptığı üç asist ile ilgili soru üzerine Anıl, “Asist yapmayı çok seviyorum. Gol atmak çok önemli bir şey ama benim için gol attırmak daha da güzel. Çünkü önemli olan takımın kazanması. Üç haftadır da hem kendi adıma hem de takımım adına bir şeyleri değiştirmeye, geliştirmeye çalışıyorum. Elimizden gelen her şeyi Denizlispor için yapacağız” diye konuştu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.