enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
26°C

Ahmet Selvi’den Hayır Yemeği

Ahmet Selvi’den Hayır Yemeği
A+
A-

Denizlispor Asbaşkanı Ahmet Selvi’nin sahibi olduğu Selvi Inşaat’tan hayır yemeği verdi.

Denizlispor Asbaşkanı Ahmet Selvi’ye ait inşaat firması tarafından hayata geçirilen ve yapımında sona gelinen Selvi Park projesi nedeni ile vatandaşlara hayır yemeği verildi. Şantiye alanında yapılan hayır etkinliğine Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Üstek, Başkan Yardımcısı Taner Atilla, yöneticiler, Selvi Park müşterileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘Bizlere Gerekli Olan Tek Şey Moral ve İnanç’

Etkinlikte konuşan Ahmet Selvi “Bir projemizi daha bitirme aşamasına geldik. Önümüzdeki dönemde yeni projelerimizle yine Denizlili vatandaşlarımızı ev sahibi yapmaya devam edeceğiz. Bugün yaptığımız etkinliğimiz ile kazasız belasız ve yüzümüzün akı ile sonuna geldiğimiz Selvi Park Projesi’nin hayrını yapmak için bir araya geldik. Projemizde temelden bu yana emek verenler, bizlere inanıp güvenen daire sahipleri ve misafirlerimiz bir arada. Daha büyük projeler için bizlere gerekli olan tek şey moral ve inanç. Dostlarımız ve ekibimiz bu inançla ve güvenle yanımızda oldukları sürece birçok yeni proje üretip Denizlimize hizmet etmeye devam edeceğiz. ” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.