enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3660
EURO
34,9560
ALTIN
2.325,42
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Ali Çetin, Yeşil Cephe’nin tepkisini değerlendirdi

Yukatel Denizlispor yönetimi ile Yeşil Cephe taraftar grubu arasındaki sular durulmak bilmiyor. İki taraf arasındak son olarak yaşanan bilet krizi sonrası Başkaşehir maçında yönetime yönelik yoğun tepkileri Denizlispor Başkanı Ali Çetin değerlendirdi. Çetin,”Ben buradan bütün ailelere seslenmek istiyorum. Orada pırıl pırıl çocuklar var. Ailelerin çocuklarını oradan çekmesi lazım.Burada Denizlispor’un başarısızlığı için mücadele edilen bir durum var. Bu şehir sadece buradaki 500 kişiden ibaret değil. Bu şehir 1 milyon 100 bin kişidir.”dedi.

Ali Çetin, Yeşil Cephe’nin tepkisini değerlendirdi
A+
A-

Yukatel Denizlispor yönetimi ile Yeşil Cephe taraftar grubu arasında gerginlik tavan yapmış durumda. Yeşil Cephe taraftar grubu ile yönetim arasında ‘Temlik Davası’ ile başlayan, Başakşehir maçında Yeşil Cephe’nin her zaman yerini aldığı maraton tribününde bilet fiyatlarının 100 lira olarak belirlenmesi ile gerginlik arttı.

Bilet fiyatlarındaki artışın ardından Yeşil Cephe taraftar grubu dün düzenlendiği basın açıklaması ile yönetimi istifaya davet etti. Maraton tribününün bilet fiyatlarının 100 TL olarak belirlenmesinin ardından kapalı tribünden maça giren grup üyeleri maç boyunca Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve yönetime protestolarda bulundu.

Yeşil Cephe protesto haberi için TIKLA!

AİLELERE ÇAĞRI YAPTI

Denizlispor Başkanı Ali Çetin maç sonunda oluşan tepkileri canlı yayında değerlendirdi. Çetin,”Onlar da bizim kardeşlerimiz. Ben buradan bütün ailelere seslenmek istiyorum. Orada pırıl pırıl çocuklar var. Ailelerin çocuklarını oradan çekmesi lazım. Bu Denizlispor dostluğu değil, düşmanlığıdır. Bana ‘hesap versene’diyorlar. Biz daha önce toplantı da da hesap verdik ve 7-24 hesap vermeye hazırız. Kulübün muhasebesi her zaman açık, ne zaman görmek istiyorlarsa hesap vermeye hazırız. Bizim veremeyecek hiçbir hesabımız yok. Alnız ak, dimdik ayaktayız. Elinden gelen herşeyi yapabilirler, bizce hiçbir mahsuru yok. Ancak ne yaparlarsa kendilerine yaparlar.”diyerek sözlerine başladı.

”KİMLERİN YAPTIĞINI, KİME HİZMET ETTİKLERİNİ BİLİYORUZ”

Çetin, bu hareketin organize olduğunu belirterek,”Burada Denizlispor’un başarısızlığı için mücadele edilen bir durum var. Kimlerin yaptığını, kimlere hizmet ettiklerini biliyoruz. Dün akşam nerede buluştuklarını da biliyoruz. Bunlar çok önemli değil. Biz yönetim olarak dimdik ayaktayız. Bizi böyle şeylerle yıldıramazlar. Onlar galiba bizi başkalarıyla karıştırdı. Biz doğru işler yapıyoruz ve doğru yoldayız. Ellerinden geleni arkalarına koymasınlar. Onlar da bizim kardeşlerimiz içlerinde belki benim akrabam, sevdiğim kardeşilerim var. Onlar da birgün anlarlar”dedi.

”FUTBOLCULARIMIZ HEPSİNE GÜLÜYORLAR”

Protestoların sahaya nasıl yansıdığını değerlendiren Çetin, ”Futbolcularımız bunların hepsine gülüyorlar. Hepsi tecrübeli, profesyonel insanlar. Soyunma odasında bunun laklakını yapıyoruz. Bu şehir sadece buradaki 500 kişiden ibaret değil. Bu şehir 1 milyon 100 bin kişidir. Bu yaptıkları hiç doğru birşey değil. Biran önce yanlışlarından dönsünler. Bizim kapımız açık istedikleri zaman Denizlispor ile nasıl konuşulması gerekiyorsa ve öyle konuşacaklarsa bekleriz. Ama ‘Bizim istediğimiz olacak, biz istersek olur’ gibi tavırlara gelirlerse öyle bir dünya yok. Burası Denizli halkının. Bize diyorlarla ‘100 milyon nerede’ 100 milyon yerinde ve emin ellerde. Biz geçen sene aldığımızda 57 milyon borcu olan takım bugün lig bitmiş olsa 26 milyon borcu var. İşte paralar burada. Sezon sonunda da Denizlispor nerede olacak göreceksiniz”şeklinde konuştu.

HABER:ORAL CAN TATAR

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.