enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5921
EURO
34,8652
ALTIN
2.502,81
BIST
9.684,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Ali Fırat’tan Taraftara Teklif Var

Ali Fırat’tan Taraftara Teklif Var
A+
A-

Denizlispor As Başkanı Ali Fırat dün gerçekleştirilen basın açıklamasında taraftarı Giresunspor’u götürmeyi teklif etti. Fırat;”En zor gününde ve en zor deplasmanında takımın yanında olalım” dedi.

Denizlispor yönetiminin dün Haluk Ulusoy Tesisleri’nde gerçekleştirdiği toplantıda konuşan As Başkan ve futbol şube sorumlusu Ali Fırat, taraftarın istemesi halinde Giresunspor karşılaşmasına 10 otobüs kaldırabileceklerini söyledi.

”Sıkıntılı süreci yönetim, teknik ekip ve futbolcular düzeltecek”

As Başkan dün gerçkeleştirelen basın toplantısında sözlerine;”Yönetimsel anlamda birçok kulübün yapmadığı, yamadığı işleri yaptık. Fakar Türkiye’de spor skor tabelasına yansıyan sonuç ile ilişkilendirildiği için, skor tabelasında yenikseniz, harcamış olduğunuz,paraların, almış olduğunu oyuncuların bir anlamı kalmıyor. Biz bu güne kadar yönetim olarak sonucu alamadığımızı görüyoruz.Sportif anlamda bir sıkıntılı süreç olduğunu görüyoruz. Bunu yönetim, teknik ekip ve futbolcular düzeltecek.” diyerek başladı.

”Takıma aşağı çekmek isteyenlere şehir ve camia izin vermemeli”

Fırat önlerinde 13 haftalık bir periyot olduğunun altını çizerek;” Sıkıntılı süreçten geçtiğimiz bir gerçek. Ama herşey bitmiş değil. Bu kadar umutsuzluk,karamsarlık ve bu kadar yıkıcı eleştirinin bize bir artı katmayacağını düşünüyorum. Ben kendim olarak inancımı kaybetmedim. Denizlispor her zaman zoru seven gereğini yapan bir takımdır. Ancak şehrimizin ve camiamızın takımı olan Denizlispor’a sahip çıkmalayız. En kötü gününde takıma birşeyler sağlayan insanları bu şehir unutmamalıdır. Bizler geçiciyiz, bundan daha iyi ve kötü günlerimiz olacak. Yapılan yıkıcı eleştiriler takıma birşey katmamaktadır. Eğer bir önerisi olan varsa yönetim olarak kapımız açıktır. Takıma aşağı çekmek isteyenlere şehir ve camia izin vermemeli”dedi.

”Geçmişin peşine düşersek geleceği de kaybedebiliriz”

Fırat bugün için Denizlispor camiasının ve şehrin daha fazla kenetlenmesi gerektiğini belirterek;”Bugün belkide düştük, ama düştüğümüz gibi kalkacağımıza inananlardan biriyim. Bunun içinde daha fazla kenetlenmeli ve inanmalıyız. Hiçbirşey bitmiş değil. Liderin 41 puanı var alabileceğimiz 39 paun var bu unutulmamalı. Bizim kadromuz güçlü, uyum süreci sıkıntısı bizi zor duruma düşürdü. Sezon içerisinde kaybetmemiz gereken puanlar kaybettik. Ama geçmişin peşine düşersek geleceği de kaybedebiliriz.”

”10 Otobüs Gidelim”

Ali Fırat konuşmasının sonunda taraftara bir teklifte bulundu. Fırat;”Ben bu takıma inanıyorum. Eğer sizlerde bu takıma inanıyorsanız, gelin hep beraber Giresunspor maçına 10 otobüs gidelim. En zor gününde ve en zor deplasmanında takımın yanında olalım”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.