enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3675
EURO
35,0041
ALTIN
2.323,31
BIST
9.088,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Antrenörler Bu Toplantıda Buluştu

Antrenörler Bu Toplantıda Buluştu
A+
A-

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı antrenörlerle toplantıda bir araya gelen İl Müdürü İbanoğlu, her bir antrenörün sporcusu için rol model olduğunu söyledi. Yaz Spor Okulları için şimdiden düğmeye basılırken yeni dönemde yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.

İl Müdürlüğü hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına ilimizde faaliyet gösteren tüm branş antrenörleri katıldı. Sezonsal verilerin değerlendirmesiyle başlayan toplantıda yaklaşan faaliyetler ve yeni dönemde yapılacak çalışmalar konuşuldu.

İLK YARDIM EĞİTİMLERİ GÜNCELLENECEK

Spor müsabakaları, antrenmanlar ve yaz okulları gibi faaliyetlerle yıl boyunca binlerce kişi spor yapıyor. Buralarda zaman zaman karşılaşılan sakatlanma, burkulma, çıkık ve boğulma gibi durumlar için antrenörler ve tesis görevlileri ilk yardım eğitiminden geçiyor. Toplantıda bilgilerin tazelenmesi adına ilk yardım eğitimlerinin önümüzdeki günlerde tekrar güncelleneceği belirtildi.

YAZ SPOR OKULLARINA FUTBOL EKLENDİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün okulların tatile girmesiyle başlattığı yaz spor okullarına bu sene futbol branşı da eklendi. Spor Genel Müdürlüğü’nün aldığı kararla bu yazdan itibaren futbol kursuna katılmak isteyenler ücretsiz kurslardan yararlanabilecek.

ANTRENÖRLER İLÇELERE GİDECEK

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının ortak projesi olan “Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi” için toplantıda antrenörlere bilgilendirme yapıldı. Antrenörler ve sportif eğitim uzmanlarından yararlanılacak projede Denizli’nin tüm ilçelerinde çocuklara ulaşılmasını isteyen İbanoğlu, çocukların yeteneklerinin keşfedilip en doğru şekilde spora yönlendirilmesini istedi.

“ANTRENÖR, SPORCUSU İÇİN ROL MODELDİR”

Antrenörlere yaptıkları işin önemini hatırlatan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, her küçük sporcunun önce antrenörünü örnek aldığını söyledi. Denizli’de var olan spor kültürünü daha ileriye taşıyıp, hedefler doğrultusunda gece gündüz çalışmaları gerektiğinin altını çizen İbanoğlu, antrenörlerden bu konuda üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmelerini istedi.

Antrenörlerin görüş ve önerilerine yer verilen toplantı, branşlara özgü çalışmalar ve değerlendirmelerle son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.