enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5150
EURO
34,9633
ALTIN
2.430,04
BIST
9.800,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Atatürk Stadı’nda Gol Sesi Yok

Atatürk Stadı’nda Gol Sesi Yok
A+
A-

TFF 1. Lig 15.hafta mücadelesinde Denizlispor kendi evinde Samsunspor’u ağırladı.

Denizli Atatürk Stadı’nda oynan maç saat 13:00’da başladı. Maç Alper Çetin yönetti.

Denizlispor maça;Asil-Taha,Cenk,Keremcan,Taşkın,Berkan ,Anıl, Barış, Ziya,Kappel ve Yasin 11 ile çıktı.

Balıkesirspor Baltok ise;Michalis Sifakis-Hasan Hatipoğlu,Ahmet Burak Solakel,Ufuk Budak,Abdülkerim Bardakçı,Ömer Kandemir,Kenan Karışık,John Chibuike,Çağrı Ortakaya,Çağrı Ortakaya,Georgios Samaras ve Jonathan Ayite 11’i ile karşılaşaya çıktı.

Kappel atamadı

Denizlispor maçın başlamasının ardından topa sahip olan taraf oldu.Rakip kalede Ziya’nın sağ ve sol kanattan getirdiği toplarda Kappel net fırsatlardan yararlamadı.Denizlispor’un baskılı oyununa Samaras ve Ayite’ye atılan savunma arkasına atılan toplarla etkili olmaya çalıştı. İlk yarının kalan dakikalarında Anıl’ın 2 şutunda kaleci Sifakis gole izin vermedi. Denizlispor ilkyarının uzatma dakikalarında Yasin ile net bir gol pozisyonundan daha yararlanamadı ve devre 0-0’lık eşitlikle gidildi.

Samsunspor etkili Başladı

Samsunspor ikinci yarının başlama vuruşu ile Denizlispor kalesinde etkili ataklar gerçekleştirdi.Chibuke ve Ahmet Burak ile net pozisyonlara giren Samsunspor’a Asil geçit vermedi.

Tepki gören değişiklik

Denizlispor’da Reha Erginer oyuna ilk müdahalesini 68’nci dakikada yaptı. Oyundan Ziya ve Yasin çıkarken yerlerine Hüseyin ve Ramazan dahil oldu. Reha Erginer oyundan Ziya’yı oyundan çıkarması tribünlerden büyük tepki aldı.

Başladığı gibi bitti

iki ekipte nadir girdiği pozisyonları değerlendiremeyince karşılaşma başladığı gibi 0-0 berabere sonuçlandı. Karşılaşmadan 1’er puanla ayrılan Denizlispor puanı 12’ye yükseltirken, Samsunspor 16’ya yükseltti.

Antep Maçını Alacağız

Maç sonu açıklama yapan Başkan Mustafa Üstek ”Bugün gerek ilk yarı gerekse ikinci yarı oyun üstünlüğü bizde idi, ancak sonuca gitmemiz lazımdı. Bazen olmayınca olmuyor. Çok pozisyonumuz var ancak gol yapamadık. Antep maçımız olmazsa olmazımız. ”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.