enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5521
EURO
34,7644
ALTIN
2.493,15
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Atletizm Heyecanı Denizli’de Yaşandı

Atletizm Heyecanı Denizli’de Yaşandı
A+
A-

Okul Sporlarında Atletizm Türkiye Finalleri hafta sonu Denizli’de yapıldı. Albayrak Spor Kompleksindeki yarışmalarda 44 okuldan 190 sporcu piste çıktı.

Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Atletizm Şampiyonası 26-27 Mayıs tarihlerinde Denizli’de yapıldı. Albayrak Spor Toto Spor Kompleksi Olimpik Atletizm Sahası’nda gerçekleşen şampiyona, Türkiye’nin gelecek vaat eden genç atletlerini bir araya getirdi. Finallerde 44 okuldan 190 sporcu ter döktü.

YILDIZLAR PİSTE ÇIKTI

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün koordinesinde yapılan yarışmalarda; 100, 200, 400, 800 ve 2000 metre koşu, 100 ve 110 metre engelli, gülle, cirit ve disk atma, sırıkla atlama, yüksek atlama, üç adım atlama ve uzun atlama dallarında iki gün boyunca sporcular pistte yer aldı.

Tüm yarışmalar sonunda Yıldız Erkeklerde İstanbul İbrahim Koçaslan Ortaokulu 711 puanla sıralamada zirvede yer aldı. Yıldız Kızlarda ise Eskişehir Şehit Ali Gaffar Okan Ortaokulu 699 puan alarak şampiyonada birinci oldu. Ayrıca kız ve erkeklerde tüm branşlarda, bireysel olarak en yüksek puan alan 4 sporcuya kupa verildi.

İBANOĞLU SPORCULARI KUTLADI

Yıldızlar Türkiye Atletizm Şampiyonası yarışmalarını takip eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu; Denizli’de ki finallere katılma başarısı gösteren sporcuları kutladı. Sezon başından bugüne il birinciliği, gruplar ve yarı finaller de başarı göstererek finale kalan sporcuların atletizmde Türkiye’nin en iyileri olduğunu söyleyen İbanoğlu, Denizli’nin sahip olduğu altyapı ve modern tesisler ile hem milli takımlara sporcular yetiştirdiğini, hem de önemli spor organizasyonlarını başarıyla yaptığını kaydetti.

İŞTE ŞAMPİYONLAR

Yıldız Kızlar

1-      Eskişehir Şehit Ali Gaffar Okan Ortaokulu

2-      TED Ankara Koleji

3-      Bursa Şehit Öğretmen Mahmut Çatalkaya Ortaokulu

4-       Kayseri Mehmet Kemal Dedeman Ortaokulu

Yıldız Erkekler

1-      İstanbul İbrahim Koçaslan Ortaokulu

2-      Eskişehir Şehit Ali Gaffar Okan Ortaokulu

3-      İstanbul Ali Cevat Ortaokulu

4-      Çankırı Muazzez Ser Ortaokulu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.