enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Ayşe Ebrar Alvan, Denizli tarihine geçti

Ayşe Ebrar Alvan, Hokey Süper lig Takımlarından Ege Yıldızlarına transfer olarak Denizli’de Hokey tarihine geçti.

Ayşe Ebrar Alvan, Denizli tarihine geçti
14.04.2022
A+
A-

Hokey yıldızlarını keşfediyor projesi kapsamında 2007 doğumlu oyuncu Milli Takım Antrenörü Muharrem Hasdemir’in dikkatini çekti. Kulübün alt yapısına alınarak u14, u16 takımlarında başarı merdivenlerini hızla aşarak Süper Lig Kadrosuna alındı.

Alvan ” Çok Mutluyum. Takımın başarısı için elimden geleni yapmak için sürekli mücadele edeceğim. Desteklerinden dolayı hocalarım ve aileme sonsuz teşekkür ediyorum. ” dedi. 9-17 Nisan Kadınlar Açık Alan Süper Lig maçları şuanda Gaziantep ilinde devam ediyor.

Milli Takım Antrenörü Muharrem Hasdemir ise ” Ayşe saha içinde ve saha dışında çalışkan ve örnek bir karakter. Denizli’den böyle bir sporcuyu kazandığımız için gururluyum. Ayşe gelişime açık bir sporcu. İnşallah hayalleri olan Milli Takım hedefinide gerçekleştirecektir.” Diye konuştu.

Ayşe Ebrar Alvan kimdir ?

2007 yılında Denizli ili Tavas ilçesinde dünyaya geldi. Sait Kalaycıoğlu Ortaokulunda okurken Hokeyle tanıştı. Ortaokulu dereceyle bitirdi. Şuanda Tavas Zeybekler Anadolu Lisesinde Öğrenim görmektedir. Profesyonel Sporcu kategorisinde spor yaşantısını devam ettirmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.