enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5262
EURO
34,7427
ALTIN
2.488,30
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Aziz Yıldırım Denizli’de Konuştu

Aziz Yıldırım Denizli’de Konuştu
28.11.2017
A+
A-

Fenerbahçe Denizli Şubesi lansmanına Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım katıldı. Başkan Yıldırım, Pamukkale ve Merkezefendi’de bulunan Fenerbahçe Futbol Okullarında coşkuyla karşılandı.

 

Şube Başkanı Emrah Tünay tarafından Yönetim Kuruluna, kuruluş dilekçesi verilen ve kabul gören Fenerbahçe Denizli Şubesi, Denizli Dedeman Park Otel’de düzenlediği lansmana Başkan Aziz Yıldırım, Hedef 1 Milyon Üye Proje Yöneticisi Miraç Çam ve Kadıköy Şube Başkanı İlyas Bulcay’ın yanı sıra; Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay da katıldı.

Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Aziz Yıldırım önemli açıklamalarda bulundu. Denizli’nin kendisi ve Fenerbahçe için ayrı bir öneminin bulunduğunu belirten Başkan Yıldırım, ardından 3 Temmuz sürecinde yaşananlara değindi.

FENERBAHÇE ÜLKENİN VARLIĞI İÇİN HER ŞEYİNİ ORTAYA KOYMUŞTUR

Aziz Yıldırım: “Fenerbahçe bu ülkenin varlığı için her şeyini ortaya koymuştur”

Başkan Aziz Yıldırım, “Denizli Şubemizin kuruluşunu tamamladık. Denizli; benim şahsım ve Fenerbahçe için ayrı önemli olan bir şehrimizdir. 2004-05 yılında Denizlispor’u 4-0 yenerek 2 hafta kala şampiyonluğu ilan etmiştik. 1 yıl sonra yine son maçta Denizlispor’la 1-1 berabere kalarak o yılın sonunda tüm emeğimizi boşa harcamış olduk ve şampiyonluğu kaybettik. 18 dakika uzatılan bir maç, sporda olmayacak olayların yaşandığı bir yılı hep beraber yaşadık. O günü yaşatanlar sanki bu, spormuş gibi çıkıp uzun yıllar sonra hep o günün doğru olduğunu savundular ama o gün spor adına çok yanlışlar yapıldı. O gün FETÖ terör örgütünün Fenerbahçe içindeki çalışmalara başladığı zamanladır. Bunu 2011 yılından sonra anladık. 2011 yılıyla Fenerbahçe Spor Kulübü’ne 2006’dan 2009 yılı dahil olmak üzere yapılan operasyonların sonucunda 2011 yılında büyük operasyon; ‘3 Temmuz’ operasyonu yapılarak Fenerbahçe’yi yok etme çalışmaları başlatıldı. Ama Fenerbahçe taraftarı, kongre üyesi, divan kurulu ve yönetimiyle beraber Metris’te olmasına rağmen Türkiye’de o güne kadar yaşanılan bütün olaylara set çekerek, duvar olarak, biz varız diyerek Türkiye Cumhuriyeti’nin devamlılığını sağlayacak yolun önünü açtı. Sonra 15 Temmuz’da yapılan darbe girişimi sırasında halk, Fenerbahçe’nin daha önce yapmış olduğu önderliği hatırlayarak, sokaklara çıkarak Türkiye Cumhuriyeti’nin karanlığa gömüleceği, rejim değişikliği olacağı bir geceyi önleyen kahramanlar olarak ortadaydılar. O yüzden Fenerbahçe, Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi, Türkiye Cumhuriyeti’nin son yıllarında yaşanan tüm olaylarda bu ülkenin varlığı için her şeyini ortaya koymuştur. Bunun için hepinize teşekkür ediyorum. Ben de bir Fenerbahçeli olduğum için onur ve şeref duyuyorum. Buraya gelme amacım, bu şubeyi kuran ve büyütmeye çalışan Denizli Şube Başkanı Emrah Tünay Bey ve arkadaşlarına destek vermek. Dün Antalyaspor’u da yendiğimiz için mutluyuz. 2011 yılında yine Sivasspor ve ardından Antalyaspor’la başlayan, iyi oynamayıp kazanmaya başlayarak sonra da mutlu sona ulaştığımız Mayıs’ı inşallah bu sene de tekrarlarız. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.