enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3712
EURO
34,9854
ALTIN
2.326,10
BIST
9.065,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

BAL’da 17. Hafta Sona Erdi

BAL’da 17. Hafta Sona Erdi

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 8. Grupta 17. hafta maçları tamamlandı. Ligde Denizli’yi temsil eden 3 takımdan Kale Belediyespor ve Sarayköy 1926 haftayı galibiyetle kapatırken, Çal Belediyespor haftayı mağlubiyetle kapattı.

BAL’da 8. Grup 17. hafta mücadeleleri kıran kırana bir mücadelelere sahne oldu. Liderlik yarışındaki Denizli Kale Belediyespor kendi evinde kazanarak, lideri takibini sürdürdü. Çal Belediyespor ise deplasmanda mağlup olarak lider Ödemişspor ile arasındaki puan farkının 7 puana çıkmasını engelleyemedi.Sarayköy 1926 FK ise deplasmanda galip gelerek yükselişini sürdürdü.

Çal Deplasmanda Mağlup

BAL’da Denizli temsilcilerinden Çal Belediyespor zirve yarışında yara aldı. Deplasmanda Sökespor ile karşılaşacan temsilcimiz, sahadan 4-2 mağlup ayrılarak, lider Ödemişspor ile arasındaki puan farkının 7’ye yükselmesine engel olamadı. Çal Belediyespor bu maçta ligde 10 maç sonra mağlup olmuş oldu.Çal Belediyespor 28 puanla lide 4. sırada bulunuyor.

Kale Dolu Dizgin

BAL’da bir diğer temsilcimiz Denizli Kale Belediyespor şampiyonluk yarışında önemli bir galibiyete imza attı. Ligin 17. haftasında Uşak Vefaspor’u kendi evinde ağırlayan Kale Belediyespor, sahadan 6-1 gibi farklı bir skorla ayrılarak, zirve takibini sürdürdü. Kale Belediyespor bu maçla beraber ligde çıktığı son 11 maçta mağlubiyet yüzü görmemiş oldu. Kale Belediyespor 33 puanla liderin 2 puan gerisinde 3. sırada bulunuyor.

Sarayköy Yükseliyor

Denizli’nin bir diğer temsilcisi Sarayköy 1926 FK ligin 17. haftasında deplasmanda Sandıklıspor ile karşılaştı. Sahadan 1-2’lik üstünlükle ayrılan temsilcimiz puanını 21’e yükseltti.Ligde orta sıralarda yer alan Sarayköy 1926 FK son haftalardaki iyi performansı ile üst sıralarla arasındaki puan farkını kapatıyor.

İŞTE BAL 8. GRUPTAKİ PUAN DURUMU

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.