enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3694
EURO
34,9629
ALTIN
2.325,75
BIST
9.071,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

BAL’da İlk Yarı Sona Erdi

BAL’da İlk Yarı Sona Erdi

Bölgesel Amatör Lig’de 13. hafta maçlarının sona ermesinin ardından, ilk devre tamamlandı.Ligin son haftasında Çal Belediyespor ve Sarayköy 1926 FK sahadan beraberlikle ayrılırken Denizli Kale Belediyespor deplasmandan galibiyetle döndü.

Çal Garası Beraberlikle Kapattı

BAL’da 13 haftalık ilk yarı tamamlandı. Ligin ilk yarısının son haftasında zirve ortaklarından Çal Belediyespor kendi evinde Sandıklıspor’u ağırladı. Galibiyet alması takdirde haftayı beraberlikle kapatan lider Torbalıspor’a bir adım daha yaklaşacak olan Çal Belediyespor, ligin orta sıralardaki takımı Sandıklıspor ile kendi sahasında 2-2 beraber kaldı. Çal Belediyespor aldığı 1 puanla 23 puana ulaştı ve devreyi 3. sırda bitirdi.. Çal Belediyespor ligde 13 haftalık periyotta 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Bu haftalarda 16 gol atan Denizli temsilcisi kalesinde 11 gol gördü. Çal Belediyespor çıktığı 7 deplasman maçında 4 galibyet, 2 yenilgi ve 1 beraberlik aldı. Kendi evinde oynadığı 6 maçta ise mağlubiyet almazken 4 maçtan beraberlikle, 2 maçtan ise galibiyetle ayrıldı.

Kale Galibetle Kapattı

BAL’daki bir diğer temsilcimiz Denizli Kale Belediyespor ilk yarının son haftasında deplasmanda Sökespor ile karşılaştı. Maçtan 1-2’lik galibiyetle ayrılan Kale Belediyespor son haftalardaki çıkışını bu galibiyetle taçlandırdı ve zirveye ortak oldu. Kale Belediyespor ligde çıktığı 13 maçta aldığı 6 galibiyet,5 beraberlik ve2 mağlubiyetle ligin ilk yarısını Çal Belediyespor’un averajla arkasında 23 puanla 4. sırada bitirdi.Kale Belediyespor çıktığı 13 karşılaşmada 15 gol attı,10 gol yedi. Kendieviden oynadığı 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Deplasmanda çıktığı 6 maçta ise 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Sarayköy Yükseliyor

Lige kötü bir başlangıç yapan Denizli’nin bir diğer temsilcisi Sarayköy 1926 FK ilk yarının son haftasında Yatağan deplasmanına çıktı. Saraköy 1926 Fk rakibi ile 0-0 berabere kalarak ligin il yarısını 16 puanla 10. sırada bitirdi. Sarayköy 1926 FK ligde çıktığı 13 maçta 4 galibiyet,4 beraberlik ve 5 mağşubiyetle 16 puan topladı. Temsilcimiz 14 gol attı ve 22 gol kalesinde gördü. Kendi evinde oynadığı 6 maçta 2 galibiyet,1 beraberlik ve 3 yenilgi alırken, deplasmanda oynadığı 7 karşılaşmada 2 galibyet, 3 beraberlik 2 mağlubiyet aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.