enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4927
EURO
34,7537
ALTIN
2.484,51
BIST
9.486,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
29°C

Başkan Akcan, 37. maddeye açıklık getirdi.. Taraftara mesaj gönderdi

Başkan Akcan, 37. maddeye açıklık getirdi.. Taraftara mesaj gönderdi
A+
A-

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz’un bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında basın mensubunun Denizlispor 2. Başkan ve Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’a belediyeler kanununun 37. maddesi dolayısıyla kulüpte görev almaması gerektiği yönündeki değerlendirmeleri sorması üzerine Başkan Akcan açıklamalarda bulundu.

“BİZ BURAYA ETİKET ALMAK İÇİN, KAZANÇ OLSUN DİYE GELMEDİK BENİM BURADA HİÇBİR KAYGIM YOK”

Başkan Akcan;“Belediyeler kanununun 37. Maddesinde belediye başkanının kulüplerde çalışamayacağını biliyoruz. Ama bizim buradaki görevimiz başka bir görev. Biz burada dernek altında çalışıyoruz. Dernekleri inceleyen kurumlar var. Gelirler burada incelerler. Olumsuz bir durum varsa gereğini yaparlar. Biz de buna katlanırız. Biz buraya etiket almak için, kazanç olsun diye gelmedik. Benim burada hiçbir kaygım yok. Biz aslında burada bir yükün altına girdik. Ben belediyenin bütün işleri ile ilgilenirken, oğlumun düğünüyle ilgilenemezken ben buraya da geldim. Bizim amacımız elimizden geldiği kadar buraya katkı koymaktır. Fitneyi bırakalım. Bu dünya hiç kimseye kalmıyor. Kimi giderken sövdürür, kimi giderken övdürür. Bakın bizim ciddi projelerimiz var. Tüm belediye başkanlarımız destek veriyor. İyi transferler yapacağız. Allah’ın izniyle 2-3 yıl içinde yeniden Süper Lig’de destan yazacağız bunu iddia ediyorum. Birilerinin yatları, katları, paraları olabilir. Ama itibar da önemlidir. Bu kulübü, yönetimi itibarsızlaştırmaya hakkı yoktur. Biz herkese saygı gösteriyoruz. Ali Çetin abi, Mustafa Üstek abi diyoruz. Biz çalışmaya devam edeceğiz. Çok güzel transferlerimiz de geliyor.”dedi.

BAŞKAN UZ:”FETHİ AKCAN İKİNCİ BAŞKANDIR”

Başkan Akcan’ın açıklamasına Denizlispor Başkanı Mehmet Uz’dan: “Diyelim ki burada olumsuz bir durum var. Fethi Akcan yönetim kurulunda görev alamıyor. Şunu söylüyorum benim ikinci başkanım yine Fethi Akcan’dır. Davet usulü ile geri gelecektir.”sözleriyle destek geldi.

TARAFTARA MESAJ

Başkan Akcan konuşmasının sonunda taraftar gruplarına mesaj göndererek;”Özellikle Yeşil Cephe başta olmak üzere taraftar gruplarına bir mesajım var. Ben bu kulüpte değilken siz beni her aradığınızda her dediğinizi yaptım. Stada alınmadılar. Onlara kimse yardımcı olmadı. Ama Fethi Akcan yardımcı oldu. Mesajım şudur; Sabredin ve galeyana gelmeyin. Biz herkesi maça bekliyoruz.  Hiç kimsenin hesap etmediği güzel şeyler olacak.  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.