enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Başkan Ceşen’den Yaşanan Saha içi Şiddet Olayı Hakkında Mesaj Yayımladı

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu son günlerde meydana gelen şiddet olaylarıyla ilgili kınama mesajı yayımladı.

Başkan Ceşen’den Yaşanan Saha içi Şiddet Olayı Hakkında Mesaj Yayımladı
A+
A-

Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, “Gerçekleşen bu üzücü olayları kınıyor, amatör spor camiamızın her bir ferdini, sporda şiddete karşı kararlı bir duruş göstermeye davet ediyoruz” dedi.

YAŞANAN SON ŞİDDET OLAYINI OKUMAK İÇİN TIKLA!

Spor sahalarında istenmeyen olaylar yaşanmaya maalesef devam ediyor. Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetimi son yaşanan olaylarla ilgili kınama mesajı yayımladı. Başkan Feyyaz Ceşen imzalı mesajda şu görüşlere yer verildi; “Son günlerde sahalarımızda yaşanılan şiddet olayları bizleri derinden yaralamıştır. Son olarak hakemlerimizden Mehmet Karaduman ve antrenörlerimizden Vural Yiğit’e yapılan saldırı sadece kişilere değil, amatör spor camiamıza yapılmış saldırılardır. Sporun dostluk, kardeşlik ve centilmenlik olduğunu unutan kişilerce yapılan saldırılar hiçbir şekilde kabul edilemeyeceği gibi aynı zamanda da birçok sporcumuzu sporla buluşturan kulüplerimize de mal edilemez. Asla değişmeyecek bir gerçek var ki sahada da tribünlerde de kazanan sadece dostluk olacaktır. Spor evrensel kültürün bir parçası, dünyada dili, ırkı, dini farklı insanları birleştiren önemli bir vasıtadır. Ayrıca günümüz anlayışına göre spor, çok önemli bir kitle eğitim vasıtasıdır. Kabullenmemiz gereken gerçek sporun ayrıştırıcı değil birleştirici olduğudur. Bizler sadece kulüplerimizi yönetmeyeceğiz. Camianın bütünlüğü içerisinde hareket ederek Fair-Play ruhunu tüm camiamıza aşılayacağız. Federasyonumuz geçmişte olduğu gibi bugünde şiddetin karşısında kararlı bir duruş sergileyecektir. Biliyoruz ki Fair-Play ruhuyla yakalanan başarı daimi olacaktır. Gerçekleşen bu üzücü olayları kınıyor, amatör spor camiamızın her bir ferdini, sporda şiddete karşı kararlı bir duruş göstermeye davet ediyoruz”.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.