enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3218
EURO
35,0717
ALTIN
2.279,78
BIST
9.017,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Başkan Gürlesin Genç Hentbolcularla Bir Araya Geldi

Başkan Gürlesin Genç Hentbolcularla Bir Araya Geldi

Pamukkale Belediyesi’nin eğitime verdiği destekler sonuç vermeye devam ediyor. Küçükler Hentbol İl Birinciliği’nden vize alan ve gruplara giden Hacı İbrahim Cin Ortaokulu Kız Hentbol Takımı sporcuları manevi destek veren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i ziyaret ederek teşekkür ettiler. Başkan Gürlesin, “Yerel bir yönetici olarak eğitimden spora her alanda gençlerimizin desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Denizli’de yapılan Küçük Kızlar Hentbol İl Birinciliği müsabakalarında başarılı sonuçlar alarak ikinci olan Hacı İbrahim Cin Ortaokulu Kız Hentbol Takımı, ilimizi Burdur’daki grup maçlarında temsil etti. 11 il arasında Denizli’nin adını birinci olarak yazdıran Hacı İbrahim Cin Ortaokulu Kız Hentbol Takımı oyuncuları, kendilerini hem manevi hem de maddi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Hacı İbrahim Cin Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ayşe Aslı Saraç, Beden Eğitimi öğretmenleri Hacer Akar ve Ömer Öztürk ve Kız Hentbol Takımı oyuncuları hazır bulundu.

“ÇOCUKLARIMIZIN SPORDA BAŞARISI BİZE ŞEVK VERİR”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İlköğretim Haftası’nda Hacı İbrahim Cin Ortaokulu’nu ziyaret ederek, tüm öğrencilere ve Kız Hentbol Takımı oyuncularına başarılar dilemişti. Bu ziyaretinde, Kız Hentbol Takımı oyuncularına eşofman takımı hediye eden ve yarışmalarda araç desteği sözü veren Başkan Gürlesin, ilçede bulunan tüm okullara olduğu gibi Hacı İbrahim Cin Ortaokulu’na da desteklerinin her zaman devam edeceğini belirtti. Genç sporcuların başarıları karşısında gurur duyduklarını ifade eden Başkan Gürlesin, “Gençlerimizin eğitim hayatıyla birlikte sporda da başarı elde etmeleri bizlere de şevk verir, mutluluk duyarız. Pamukkale Belediyesi olarak, spor yapan, sağlıklı büyüyen nesiller için hem eğitim alanında hem de sporun her alanında desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

“BAŞKAN GÜRLESİN’İN MANEVİ DESTEĞİ GÜÇ VERİYOR”

Hacı İbrahim Cin Ortaokulu Kız Hentbol Takımı oyuncuları, Sudenur Doğan, Yağmur Sena Olcay, Hatice Esra Şakar, Irmak Onaç, Rümeysa Toçkin, Nehir Onaç, Sezin Singin, Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in kendilerine gösterdiği ilgi ve destekten dolayı çok teşekkür ettiler. Oyuncular, “Başkanımız okulumuza ziyarete geldiğinde bizlere eşofman ve araç desteği sağladı. Okulumuzun eksikliklerini tamamlamada yardımcı oluyorlar. Tüm bunların yanında Hüseyin Gürlesin başkanımızın, manevi desteği bize güç veriyor. Kendilerine tekrardan teşekkür ediyoruz” dediler. Hacı İbrahim Cin Ortaokulu Kız Hentbol Takımı, ilimizde yapılacak olan yarıfinal müsabakalarında mücadele ederek final vizesi almaya çalışacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.