enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5262
EURO
34,7427
ALTIN
2.488,30
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Başkan Tatar Takımına Güveniyor

Başkan Tatar Takımına Güveniyor
A+
A-

Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta mücadele eden Çal Belediyespor Başkanı Adnan Tatar ligin 4. haftasına girilirken çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Denizlidedahaber.com’a konuşan Adnan Tatar Bozdağan karşısında alınan galibiyeti yorumladı. Tatar;”Bu seri başlangıçı olacak bizim için, bundan sonra oynayacağımız bütün maçları kazanarak hedefimize inançlı bir şekilde, sportmence, spor ahlıkına yakışan şekilde, futbol zevki vererek yere yere şampiyon olmak istiyoruz ve bu hedefte ilerliyoruz.”dedi.

Stadyum Yenilendi

Yeni yapaılan tribünün Çal Belediyespor’a önemli sayıda seyici kazandıracağınız belirten Tatar;”’Tabi ki seyircilerimiz için büyük avantaj üstü kapalı oturarak maç seyredicekler daha çok seyirci gelecek ve herkezide bekliyoruz. Bu da futbolculara ve takıma daha fazla adaptasyon olacak. Bununda etkisi ile saha dışında olan stadyumda oturan 12. kişinin desteği doğrultusunda şampiyonluğa hedefimize doğru ilerliyoruz.”dedi.

”Maçlarımıza Denizlispor’dan daha fazla taraftar geliyor”

Son olarak taraftarın takımı ilgisinden bahseden Tatar;”Biz bunun doğruluğunu zaten ispatladık. bizim play of maçlarımızda denizlisporun sahaya gelen taraftarından fazla stadta taraftarımız vardı. Buna sayın basın ve herkes şahit. Ve aynı seyirciyi katlayarak stadımızda toplayacağız takımımıza ve teknik ekibimize güveniyoruz. Bizi şampiyonluğa taşıyacaklar.”dedi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.