enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3670
EURO
35,0307
ALTIN
2.325,51
BIST
9.110,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Başkan Uz, Bursaspor maçına mutlak galibiyet hedefi koydu

Başkan Uz, Bursaspor maçına mutlak galibiyet hedefi koydu
A+
A-

Spot Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor’da Başkan Mehmet Uz, Haluk Ulusoy Tesisleri’nde basın toplantısı geçekleştirdi. Gündeme dair açıklamalardan bulunan Uz, taraftar desteğine ve U19 takımının başarısına dikkat çekti. Bütün zorluklara rağmen Denizlispor’u en üstlere çıkarmak istediklerini belirten Uz, “Biz 5 maç sonuç alamayız diye bir ibare kullanmıştım. Çünkü altyapı ile çıktık. Biliyorsunuz 3 maçı mağlup olduk, Eyüp ve Adanaspor maçında da 6 puan aldık. Bu bizi çok mutlu etti. Bunları aldıktan sonra takım ve şehir bir havaya girdi, hep beraber. Zorluğa rağmen yönetim kurulu olarak arkadaşlarla gövdemizi taşın altına koyduk. Niçin bu sahalarımız boş, niçin gelinmiyor? Acaba bizim bir hatamız mı var? Şu an önümüzde Bursaspor maçı var. Bu maçı muhakkak kazanmamız gerekiyor. Şartlar ne olursa olsun bizim artık alt sıralardan çıkmamız lazım. Taraftarları, şehirdeki iş insanlarını, hanımefendileri ve çocukları davet etmek istiyorum. Gelin bize destek verin, yalnız bırakmayın. Biz her türlü işin altından kalkıyoruz” dedi.

“Denizlispor’un gençlerini kutluyorum”

Namağlup liderliğini sürdüren U19 takımını kutlayan Başkan Uz, “Bizim bir U19 takımımız var. Ben buradan onlara teşekkür edip başarılarının devamını diliyorum. Şu an namağlup şekilde liderler. Bizim burada amacımız, altyapı ile ilgili bir adım atmak ve sonuna geldik. Belki bir hafta içerisinde, uzamayacak zaten bu. Bir projemiz var. U19 dediğimiz takım şampiyonluğa gidiyor şu anda. Bize buradan futbolcu lazım. Biz dışarıdan futbolcu alarak bir yere varamayız” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.