enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5875
EURO
34,8655
ALTIN
2.496,07
BIST
9.694,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Başkan Uz, taraftarı maça davet etti

Başkan Uz, taraftarı maça davet etti
A+
A-

Altaş Denizlispor, TFF 1. Lig 2021-2022 sezonu dokuzuncu haftasında sahasında oynayacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Kritik karşılaşma öncesi taraftar desteğinin önemine dikkat çeken Mehmet Uz, tüm taraftarları stadyuma davet etti.

Taraftarların takımı yalnız bırakmaması gerektiğini hatırlatan Başkan Uz, “Kısa süre içerisinde gerçekleştirdiğimiz iyi transferler ile rekabetçi bir takım oluşturduk. Takımımız uyum ve alışma sürecinin sonuna geliyor. Artık ligde ve kupada güzel sonuçlar almak istiyoruz. Bizler yönetim olarak elimizden ne geliyorsa yaptık. Şimdi sıra taraftarlarımızda, maçlarımıza gelerek bizlere destek versinler. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın ve Cumartesi günü oynayacağımız Balıkesirspor maçında takımlarının yanında olsunlar” dedi.

Bilet fiyatlarında ciddi bir indirim uygulandığını vurgulayan Başkan Uz, “Taraftarlarımız bizlerden bilet fiyatlarında indirim yapılmasını istedi. Onların bu isteklerine kayıtsız kalmayarak yüzde 50 oranında bir indirim yaptık. Taraftarlarımız bizler için çok önemli, yönetim kurulu olarak onlara ne kadar çok ihtiyacımız olduğunun farkındayız. Onlar bizim en büyük gücümüz ve bu gücü yanımızda hissetmek istiyoruz. Artık bahanemiz kalmadı, bu şehrin bu takıma sahip çıkması gerekiyor. Denizlispor sadece yönetim kurulunun değil, şehrin takımıdır. Tüm şehir olarak birlik, beraberlik ve bütünlük sağladığımızda özlediğimiz başarıları yeniden yakalayacağız” diye konuştu.

16 Ekim Cumartesi günü Denizli Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan Altaş Denizlispor – Balıkesirspor müsabakası saat 16.00’da başlayacak.

Karşılaşmanın bilet fiyatları ise şu şekilde:
VIP: 50₺
Loca Önü: 50₺
B – D Üst: 40₺
A – E Üst: 30₺
A – E Alt: 20₺
Maraton: 15₺
Kale Arkası: 10₺

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.