enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4264
EURO
34,4485
ALTIN
2.486,80
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Açık
21°C

Başkan Uz’dan kongreye davet

Başkan Uz’dan kongreye davet
A+
A-

Daha güçlü bir yönetim oluşturabilmek kongre kararı aldıklarını hatırlatan Başkan Mehmet Uz, “Yönetime geldiğimiz ilk günden itibaren bana ve yönetim kurulu arkadaşlarıma gösterilen inanılmaz güven ve ilgi için tüm Denizli halkına teşekkür ediyorum. Şimdi daha güçlü bir yönetim oluşturabilmek için aldığımız kongre kararı ile yeni bir süreç başlıyor. 17 Eylül Cuma günü gerçekleşecek olan kongrede bu önemli süreci bir an önce tamamlamak ve Denizlispor’a olan hizmetlerimize ara vermeden devam etmek istiyoruz. Gerekli olan çoğunluğu ilk toplantıda sağlayabilmek adına bizlere gösterdiğiniz ilgiyi genel kurul toplantısına göstermenizi istiyor, yeşil-siyah renklere gönül veren taraftarlarımızı toplantımızı takip etmeye, kongre üyelerimizi ise oy kullanmaya davet ediyorum.” diye konuştu.

Denizlispor’un Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 17 Eylül Cuma günü saat 19.00’da Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.