enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3289
EURO
35,0655
ALTIN
2.299,69
BIST
9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

BB Erzurumspor küme düşmenin kaldırılması için TFF’ye başvuruda bulundu

BB Erzurumspor küme düşmenin kaldırılması için TFF’ye başvuruda bulundu
A+
A-

Kulüp tarihinde ikinci kez çıktığı Süper Lig’den tekrar düşen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, küme düşmenin kaldırılması için TFF’ye başvuruda bulundu. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada küme düşmenin bu sezon içinde kaldırılması konusunda 17 Mayıs’ta TFF’ye başvuruda bulunulduğu belirtildi.

Küme düşmenin kaldırılması için TFF’ye başvuru yapıldığı belirtilen mavi-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bu sezonda da küme düşmenin kaldırılması için gerekli adımlar atılıyor. Süper Lig’de tek bir maç bile izlemeden bu heyecandan mahrum kalan büyük Erzurumspor taraftarımız adına 17 Mayıs günü TFF’ye başvurumuzu yaptık. Bu konuda da girişimlerimizi sürdürüyoruz” ifadeleri kullanıldı. Erzurumspor, Denizlispor, MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği ile birlikte bu sezon lige veda etmişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.