enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3678
EURO
35,1569
ALTIN
2.324,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Büyükşehir Kış Spor Okulları Başlıyor

Büyükşehir Kış Spor Okulları Başlıyor
A+
A-

Başkan Osman Zolan, spor eğitmenleriyle buluştu

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kış Spor Okullarının başlaması dolayısıyla spor merkezi eğitmenleri ile bir araya geldi.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kış Spor Okullarının başlaması nedeniyle spor merkezi eğitmenleri ile Çamlık Beyaz Kafe’de bir araya geldi. Programa Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ve spor merkezi eğitmenleri katıldı. Sporun sosyal belediyeciliğin bir parçası olduğunu belirten Başkan Zolan, “Özellikle çocuklarımız ve hanımlar spora karşı istekli ve ilgi duyuyorlar. Sizlerin aracılığıyla da onların taleplerini karşılıyoruz. Ben sizlere teşekkür ediyorum. Bu sosyal projelerimiz ile bizler de vatandaşlarımıza dokunmuş oluyoruz” dedi. . Başkan Zolan, “Bugüne kadar buralardan hep güzel sesler geldi. Her zaman vatandaşlarımızın gözlerindeki ışıltıyı gördük. İnsanlarımızın yaşam kalitesinin spor yaptığında ve onu yaşam biçimi haline getirdiğinde iyi bir boyuta geçtiğine hep birlikte şahit olduk.

 

“Spor hayatın kendisidir”

 

Sporun hayatın ta kendisi olduğunu söyleyen Başkan Zolan; “Yasaklardan ziyade çocuklarımıza gençlerimize alternatifler sunmamız lazım. Onların vakit geçirebileceği, kendini bulabileceği ortamlar yaratmamız gerekiyor. Bu nedenle birçok branşta ücretsiz kurslar veriyoruz. Sizler de yoğun bir gayretle çalışıyorsunuz. Yeni bir sezon açılıyor, yeni bir döneme giriyoruz. Ben sizlere başarılar diliyorum. İnşallah aynı heves, heyecan ve güzellikle insanlarımıza birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizlere onların gözlerindeki ışıltıyı görmek yetecektir. Hayatı anlamlı kılan bir insanı mutlu edebilmek, onu doğru bir noktaya götürebilmek, sağlıklı yaşam standartlarına kavuşturabilmek ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırabilmektir. İnşallah bunu birlikte başaracağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.