enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Büyükşehir’den Amatör Spora Dev Destek

Büyükşehir’den Amatör Spora Dev Destek

Denizli Büyükşehir Belediyesi Amatör Spor Kulüplerine maddi destek sağladı. 1 milyon yüz bin TL tutarındaki maddi destek bugün Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın katılımı ile kulüp temsilcilerine verildi. Başkan Zolan,”Bugün burada Denizli’de faal olarak spor yapan 107 kulübümüze 1 milyon yüz bin tutarında, katıldıkları branşlar kapsamında desteklerimizi dağıtacağız. Eşitliği göz önünde bulundurarak sizlere destek olmaya çalışacağız. ‘dedi.

Denizli’de geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit rol oynayan amatör spor kulüplerini her yıl destekleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi bu yıl da spor camiasının yanında yer aldı. Bu kapsamda Denizli genelindeki Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na (ASKF) bağlı 107 kulüp için 1.100.000 TL’lik maddi destek programı düzenlendi. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda yapılan törene, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, davetliler ve amatör spor kulüpleri katıldı. Programda 2016-2017 futbol sezonunda liglere katılarak 341 kategoride faaliyet gösteren 107 amatör spor kulübüne toplam 1.100.000 TL maddi destek sağlandığı belirtildi.

”Kulüpler için can suyu anlamındaki bu destekler, kulüplere bayram niteliğinde bir gün yaşatıyor”

Törende ilk olarak Denizli Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen;”Bugün tekrar Büyükşehir Belediye Başkanımız’ın 4. defa yaptığı maddi destek için bir aradayız. Kulüpler için can suyu anlamındaki bu destekler, kulüplere bayram niteliğinde bir gün yaşatıyor.Amatör spor ailesi geçen sezon 3 binlerdeki lisans sayısını, bu sezon 7 binlere ulaştı. 13 yeni kulüp ailemize katıldı.B Şuanda bulunan 119 faal kulübün olması başkanımızın destekleri ile oldu. Biz başkanımızın verdiği destekle Denizli’de büyük bir başarı yakaladık. Buradan tekrar söylüyorum spor camiamız adına size minnettarız”dedi.

 

”Spora çocuklarımızı gençlerimizi geleceğe hazırlamak olarak baktık”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan sözlerine şöyle başladı”Hep spora farklı baktık. Spora çocuklarımızı gençlerimizi geleceğe hazırlamak olarak baktık.Spor aslında hayatın ta kendisi.Spor fiziki anlamda güçlü kıldığı gibi ruh sağlığını da sağlıyor.Spor ekip olarak beraber başarıya ulaşmayı, yardımlaşmayı çocuklarımıza öğretiyor.Spor düştüğümüzde ayağa kalka bildiğimizi gösteriyor.Spor gençlerimizi hayata hazırlıyor. Hayatın ve sporun kuralları var. Gençlerimize spor yaptırırsak, ruh ve beden anlamında hazırlarız. Hayatada aynı anlamda hazırlamış oluruz.”

”Bir ülkenin gençliği varsa, nitelikli ve donanımlı gençliği varsa ülkemizin geleceği sağlamdır”

Başkan Zolan;”Spor için Denizlimiz’de her ilçeye, her mahalleye tesisler yapmamız gerekiyordu.Bizler büyükşehir olduktan sonra Denizlimiz’in her yerine spor tesisleri yapmaya başladık. Tabi bu tesisler tek başına yeterli değil. Çocuklarımıza liderlik edecek, yol gösterecek başkanlarımız ve yöneticilerimizdir. Sizler kendi imkanlarınızı bulunduğunuz yerdeki gençlere harcıyor ve sahip çıkıyorsunuz. Sporun yanında gençlerimize sahip çıkarak geleceğimize sahip çıkıyorsunuz.Bir ülkenin gençliği varsa, nitelikli ve donanımlı gençliği varsa ülkemizin geleceği sağlamdır. Onun için sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır.”dedi.

Başkan Zolan gençlere Büyükşehir Belediyesi olarak verdikleri desteklere değinerek,”Bizlerde gençlerimize gerek spor faaliyetlerinde, gerek geçtiğimiz Cuma günü başlayan ve bu sene 2.sini düzenlediğimiz Kitap fuarı ile kültürel anlamda katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bizim derdimiz çocuklarımızı sanal dünyadan kopartarak,gerçek hayat ve arkadaşlarla buluşmasıdır.Bizler çocuklarımızın kitabın kokusunu, sahadaki çimin kokusunu almasını istiyoruz”dedi.

107 Kulübe 1 milyon yüz bin TL

Bugün burada Denizli’de faal olarak spor yapan 107 kulübümüze 1 milyon yüz bin tutarında, katıldıkları branşlar kapsamında desteklerimizi dağıtacağız. Eşitliği göz önünde bulundurarak sizlere destek olmaya çalışacağız. Biliyorsunuz daha önce malzeme desteği veriyorduk. Bunun verimli olmadığı kanısına vardık. Artık kulüplerimize maddi destek sağlayarak onlara biraz olsun yardımcı olmak istiyoruz”dedi.

Başkan Zolan’ın konuşmasının ardından salonda bulunan 107 kulübün temsilcilerine 1 milyon yüz bin TL tutarındaki destekleri verildi. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.