enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3271
EURO
35,0620
ALTIN
2.297,63
BIST
9.008,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Çal Belediyespor’da Hedef Yeniden BAL’a Dönmek!

Denizli Süper Amatör Lig’i ikinci sırada tamamlayan Çal Belediyespor, Serinhisarspor ile Cumartesi günü Denizli’de Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda oynayacağı baraj maçını kazanıp 1 yıl aradan sonra yeniden Bölgesel Amatör Lig’e dönmeyi hedefliyor. Çal Garası’nın Başkanı Adnan Tatar, “Çal’da doğan, Çal’da doyan ve kendini Çallı hisseden herkesi, Cumartesi günü Doğan Seyfi Atlı Stadı’na bekliyoruz” dedi.

Çal Belediyespor’da Hedef Yeniden BAL’a Dönmek!
A+
A-

Çal ve Serinhisar ile tüm Denizli futbol kamuoyunun beklediği baraj maçı Cumartesi günü Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda saat 15.00’te başlayacak. Bu önemli maçın hazırlıklarını sürdüren Çal Garası’nda Kulüp Başkanı Adnan Tatar, hemşehrilerine çağrıda bulundu, “Sezonu lider bitirip direk olarak Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak istiyorduk ama olmadı. Averajla şampiyonluğu kaybettik. Şimdi Serinhisarspor ile zorlu bir 90 dakika oynayacağız ve tüm sezonun kaderini bu maç belirleyecek. Çal’da doğan, Çal’da doyan ve kendini Çallı olan herkesi Cumartesi günü Doğan Seyfi Atlı Stadı’na bekliyoruz. Bu önemli maçta hemşehrilerimiz bizi yalnız bırakmayacaktır. Buna inanıyoruz” diye konuştu.

Tatar, Çal’dan talep doğrultusunda taraftar için otobüs kaldırılacağını, Denizli kent merkezinde oturan Çallılar’ı da maç günü Doğan Seyfi Atlı Stadı’na gelmelerini beklediklerini sözlerine ekleyerek, “Geçtiğimiz sezon düştüğümüz Bölgesel Amatör Lig’e yükselip, 3.Lig’e yükselme mücadelemizi sürdürmek en büyük hedefimizdir. Çal’ın adını futbolun gücüyle Türkiye’ye duyuracağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.