enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5048
EURO
34,9559
ALTIN
2.430,10
BIST
9.803,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Çamelispor’dan Şampiyonluk İçin Önemli Adım

Çamelispor’dan Şampiyonluk İçin Önemli Adım
A+
A-

1.Amatör Lig C Grubunda eşleşen Yeşil Beyaz’lı ekip bu yıl yapmış olduğu transferle gücüne güç kattı.Daha Önce Sarayköy,Çivril Belediyespor ve Denizli 1. Amatör Küme takımlarından 3 sezon Çal Belediyespor’da oynayan Malili Doumbia’ya Çamelispor’a transfer oldu .Yönetim;”“Doumbia şampiyonluk mücadelemizde bize büyük katkı sağlayacak. Bizim için Türk futboluna bir oyuncu kazandırmak şampiyonluk kadar değerli. Yeşil-Beyaz ekibimize futbolcular vermektir” dedi. Hedefimiz 1.Amatör küme’de de şampiyon olup, gelecek sezon Süper Amatör küme ’de mücadele etmek istiyoruz.”dedi.

Çamelispor Yönetimi Malili futbolcu ile birlikte güçlerine güç kattıklarını belirttiler. Spora katkı ve destek veren herkese çağrıda bulunan Çamelispor Yönetimi  “Böyle güzide kardeşlerimiz neden çoğalmasın? Neden takım daha iyi olmasın? Burada özellikle Çameli’li iş adamlarımıza sesleniyorum. Hep birlikte Çamelispor’u  hak ettiği yere birlikte taşıyalım. Bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Çameli Kaymakamı Onur Özaydın ,Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a ve gönül vermiş herkese teşekkür ederizBu arkadaşlarımızın haricinde dışarıdan takımımıza kazandırdığımız Futbolcularımız var. Malili Doumbia  forvet oyuncusu, geçen yıl Çal’da  futbol hayatına başlamıştır, hücuma dayalı özelliği olan futbolcu arkadaşımız.” dediler.

 

Şampiyonluk Sözü

Malil’li Doumbia Çameli İlçesini çok sevdiğini  ve insanların misafirperver olduklarını belirterek, yeni sezonda şampiyonluk sözü verdi.

Kulübün yardımcı antrenörü Necati Güvenç, Basına Yaptığı Açıklamada yaptığı açıklamada, 1991 yılında kurulan Çamelispor’un başarılı olması ve İlçe’yi  üst liglerde temsil etmesi için kulüp yönetiminin bu yıl takıma yabancı futbolcu transfer ettiğini söyledi.

”Çameli Süper Amatör Lige Çıkacak”

Çamelispor Başkanı İsmail Aksoy Bir amaçlarının da taraftarı tribünlere çekmek olduğunu vurgulayan Aksoy , şöyle konuştu:” Taraftarın yabancı futbolculara ilgisi var. İlimize renk katmak ve taraftarı tribüne çekebilmek için biz de Malili sporcuyu takıma transfer ettik. Çameli’nde  böyle sporcular nadir görüldüğü için milletimiz merakla hem maçları hem de antrenmanları izlemeye gelirler . Hatta imza almaya ve fotoğraf çektirmeye gelen futbol severler de olur Bu transfer yerli futbolcularımızı da motive edecek. Futbolcular arasında bir rekabet oluşur. Bu durumdan kulübümüz başarılı olacaktır. Amacımız önce 1.Amatör Lig C Grubundan yükselerek Süper Amatör Lige çıkarak yolumuza devam etmek.”dedi.

Amatör ligde mücadele eden takımlarını bir üst lige çıkarmak için bu yıl önemli transferler gerçekleştirdiklerini vurgulayan Aksoy  “Bütün Çameli’leri ve Çamel’li  iş adamlarını, takıma sahip çıkmaya ve bizlere destek olmaya davet ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.