enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3285
EURO
35,0893
ALTIN
2.297,14
BIST
9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Denizli Ampute Futbol Takımı, Kayseri’ye 3 puan için gidiyor!

Denizli Ampute Futbol Takımı, Kayseri’ye 3 puan için gidiyor!
31.12.2021
A+
A-

Ampute Futbol Süper Liginde mücadele eden ve 5. hafta itibariyle almış olduğu 6 puan ile 10’uncu sırada bulunan Denizli Engelliler Spor Kulübü Ampute Takımı Ligin 6. haftasında karşılaşacağı Anadolu Erciyes Engelliler SK maçına 3 puan parolası ile hazırlanıyor. Anadolu Erciyes maçına en iyi şekilde hazırlandıklarına dikkat çeken Başkan Ramazan Altuğ, “Haftanın 3 günü antrenmanlarımızı düzenli olarak yapıyor ve bir sonraki haftanın maçlarına hazırlanıyoruz. Önümüzdeki maçımız da Kayseri deplasmanı. Bizim ligdeki rakiplerimizden bir tanesi. Biz 2020-2021 sezonuna üst düzey birtakımla çıktıktan sonra şu anda çeşitli sebepler nedeniyle sadece Denizlili çocuklarla sahaya çıkıyoruz ve ilimizi Süper Lig de temsil ediyoruz” dedi.

“Toplam 26 maçımız var”

Amaçlarının Süper Lig de kalmak olduğunu vurgulayan Başkan Altuğ, “Bu nedenle Kayseri’de kazanmak istiyoruz. Kazanmak zorunda olduğumuz bir müsabaka. Bu nedenle oraya 3 puan için gidiyoruz. Biz takım olarak kazanacağımıza inanıyoruz. Arkadaşlar bir birine inanıyor güveniyorlar. Bu nedenle oradan mutlaka 3 puan ile ayrılarak sıralamada daha üst sıralara yükselmek amacındayız. Toplam 26 maçımız var. En azından ligin ilk yarısını ilk beşinci altıncı sırada tamamlamak Denizli’yi en iyi şekilde temsil istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.