enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3627
EURO
34,9648
ALTIN
2.326,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Denizli Süper Amatör Lig’in tartışmasız lideri Kale Belediyespor

Denizli Süper Amatör Lig’in tartışmasız lideri Kale Belediyespor
A+
A-

Denizli Süper Amatör Lig A grubunda 6. Hafta B ve C gruplarında 5. Hafta maçları oynandı. Oynanan 12 karşılaşmada 5 maç beraberlikle sonuçlanırken, 4 maçta deplasman, 3 maçta ev sahipleri güldü.

A GRUBUNDA BERABERLİKLERİN HAFTASI

A grubu maçlarında Denizli Yıldızspor evinde konuk ettiği Kıralan Demirspor ile 3-3 berabere kaldı.  Deplasmanda Kuşpınarspor’a konuk olan Buldan Belediyespor ise 1-3’lük skorla haftayı 3 puanla noktaladı. Grubun bir diğer maçında ise İncilipınargücü Gençlikspor evinde Denizligücüspor ile 1-1 berabere kaldı. Grubun son maçında Yeşilköyspor evinde 1-1 sonuçlanan maçta puanları paylaştı.

B GRUBUNDA TARTIŞMASIZ LİDER KALE BELEDİYESPOR

B grubu maçlarında Denizli Telekomspor evinde ağırladığı Beyağaç Belediyespor’a 0-1’lik skorla boğun eğdi. Grubun tartışmasız lideri konumundaki Kale Belediyespor evinde Pamukkalespor’u 7-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek kayıpsız liderliğini sürdürdü. Denizli Kartalspor evinde Dodurgalarspor’a 2-3 mağlup olurken, Şemiklerspor ile Acıpayam Belediyespor 3-3’lük skorla haftayı 1’er puanla kapattı.

C GRUBUNDA ÜST SIRALAR NEFES KESİYOR

C grubunda Kocaderespor’a konuk olan Alparslan Gençlikspor maçtan 1-5’lik skorla galip ayrıldı. Grup lideri Dokuzkavaklarspor ise evinde Işıklıspor’u 3-0 ile geçti. Akkonakspor 5-2’lik Nikferspor galibiyeti ile haftayı 3 puanla kapatırken, Çal Belediyespor deplasmanda Denizli Demiryolgücüspor ile 0-0 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı.

GRUPLARDA PUAN DURUMLARI

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.