enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5702
EURO
34,9795
ALTIN
2.423,87
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C

Denizli, Voleybol 2. Lig müsabakalarına ev sahipliği yapıyor

Denizli, “2020 Denizli Yılı” etkinlikleri kapsamında 2. Lig Kadınlar Yarı Final Etabı’na ev sahipliği yapıyor. 4 grupta 16 takımın mücadele ettiği müsabakalar 6 Mart Cuma günü tamamlanacak.

Denizli, Voleybol 2. Lig müsabakalarına ev sahipliği yapıyor
06.03.2020
A+
A-

Denizli, “2020 Denizli Yılı” etkinlikleri kapsamında 2. Lig Kadınlar Yarı Final Etabı’na ev sahipliği yapıyor. Bu kapsamda mücadele eden takımların teknik ekipleri, yöneticileri, müsabakalarda görev yapan hakemler ve gözlemciler, Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği programda bir araya geldi. Servergazi Değirmen Restoranda düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Türkiye Voleybol Federasyonu Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ve Denizli Voleybol İl Temsilcisi Sevinç Güngör katıldı. Değirmenci burada yaptığı konuşmada, 2020’nin Denizli yılı olarak ilan edildiğini hatırlatarak, “Bu yıl Denizli’nin tanıtımına biraz daha katkı sağlayalım, ulusal ve uluslar arası düzeyde farklı etkinlikler yapalım gibi bir yol haritası çizdik” dedi.

Birçok sportif etkinlikler Denizli’de yapılacak

Bu kapsamda kültürden sanata, spordan eğitime pek çok faaliyet yapılacağını ifade eden Değirmenci, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile işbirliğinde birçok sportif etkinlikleri de Denizli’de yapmayı hedeflediklerini söyledi. Türkiye Voleybol Federasyonu’na teşekkür eden Değirmenci, 2. Lig Kadınlar Yarı Final Etabı’na katılan tüm takımlara başarılar diledi. Gençlik ve Spor İl Müdürü İbanoğlu ise, desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek, “Ümit ederiz ki bundan sonra da böyle güzel organizasyonlarla Denizli’de sizlerle birlikte oluruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.