enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3119
EURO
35,0521
ALTIN
2.277,29
BIST
8.991,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Denizlili Beşiktaşlılar Kupalarına Kavuştu

Denizlili Beşiktaşlılar Kupalarına Kavuştu
A+
A-

Beşiktaş’ın 2016-2017 yılı şampiyonluğunun ardından Türkiye’de tüm illerde görücüye çıkan şampiyonluk kupasının yeni durağı Denizli oldu.

Şampiyonluk Kupası Denizli'de

Şampiyonluk Kupası Denizli’de

Denizli Beşiktaşlılar Derneği’nde Beşiktaş’ın 2016-2017 şampiyonluk kupası Denizlili Beşiktaşlılar için sergileniyor.

İlgi Çok Büyük

 

Beşiktaş’ın şampiyonluk kupasına Denizlili Beşiktaşlılar’dan ilgi oldukça fazla. Yeni doğmuş Beşiktaşlısı’ndan, yıllarını Beşiktaş’a adamış herkes kupayı görmek için Denizli Beşiktaşlılar Derneği’ne akın ediyor. Kupa akşam saat 20:00’a kadar Denizli’de kalacak.

Egenyön Tv ve denizlidedahaber.com olarak Beşiktaşlılar’ın bu mutlu gününde onları ziyaret ettik. Taraftar mutluluklarını dile getirdiler.

Denizli Beşiktaşlılar Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Çatlık ve Beşiktaşlı taraftarların Egeyön kamerasını konuştular.

”Beşiktaşlılık Çok Büyük Aşk”

Mahmut Çatlık

Mahmut Çatlık

Mahmut Çatlık yaptığı açıklamada;” Derneğimiz 1992 yılında kuruldu. Bir çok çalışma gerçekleştirdik. Özelikle 13 arkadaşımız ile bir buçuk yıldır daha yoğun çalışarak bu binayı hizmete açtık. Beşiktaşlılık çok büyük bir aşk bizde bu dernekte sadece maç izlemek için değil, bir çok faaliyet için bir araya geliyoruz”dedi.

” Burası Sadece Kulup Derneği Değil, Sivil Toplum Örgütü”

Dernek yöneticilerinden Özgür Bey açıklamalarda bulundu;” Koca bir sezonu geride bıraktık. Kupaların ucundan döndük ama şuanda şampiyonluk kupası aşağıda. İnsan aşağıda fotoğraflar çekiliyorlar. Ayrıca burası sadece kulup derneği değil, sivil toplum örgütü herkese yardım için vardır.” dedi.

Denizli Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, taraftarların röportajları ve kupa görüntüleri için videoyu izleyebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.