enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Denizli’nin Basketboldaki Yeni Temsilcisi Tanıtıldı

Denizli’nin Basketboldaki Yeni Temsilcisi Tanıtıldı
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi ve Yüsekçıta Koleji ortaklığında Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele edecek, Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Kulübü basına tanıtıldı.

Bugün Merkezefendi Belediyesi’nde gerçekleştirilen protokol töreni ile Merkezefendi Belediyesi ve Yüksekçıta Koleji ortaklığında Türkiye Basketbol 2. Liginde Denizli’yi temsil edecek, Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Kulübü basına tanıtıldı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü temsilcisi, Yüksekçıta Basketbol Kulübü yöneticileri, sporcular ve basın mensuplarının katılımıyla Denizli’nin basketbolda yeni temsilcisi görücüye çıktı.

”Basketbolda başarı yakalayacağız”

Merkezefendi Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen protokol töreninde söz alan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ilk olarak dün futbol ve basketbol milli takımlarının galibiyetleri kutladı. Subaşıoğlu;” Bugün Denizli, Merkezefendi ve basketbol için çok önemli bir adımı attık. Bugün burada imzalayacağımız protokol ile besmele çekerek yeni bir işe start veriyoruz. Bizler bu imzalayacağımız protokol ile Denizli’de basketbol sporuna katkı sağlayarak büyük bir başarı yakalayacağımızı ümit ediyoruz”dedi.

Muhammet Subaşıoğlu Merkezefendi Belediyesi ve Yüksekçıta Spor kulübü olarak çalışmaların meyvesinin toplandığını belirtti. Subaşıoğlu;” Türkiye Basketbol Federasyonu’na yaptığımız müracaat sonrası, federasyon tarafından Denizli’nin basketbol takımının olması büyük memnuniyet ile karşılandı. Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Spor Kulübü bu sene Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele edecek.”dedi.

Bakan Zeybekci’ye ve Denizli Basket’e teşekkür

Subaşıoğlu yeni kurulan spor kulübü için Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye teşekkür etti. Subaşıoğlu;” Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Spor Kulübü’nün oluşumunda büyük katkıları olan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye teşekkür ederim.Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Spor Kulübü Denizli’nin artık tek basketbol takımı. Biz bu takımı şehrin haftasonu eğlencesi olarak lanse ediyoruz. Daha önce Denizli’yi temsil eden Denizli Basket’e de teşekkür ederim”dedi.

Yeni Transferler Gelecek

Muhammet Subaşıoğlu Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Spor Kulübü’ne yeni transferlerle güç katacaklarını belirtti. Alt yapıyada önem vereceklerini belirten Subaşıoğlu:” Alt yapı konusunda model alınacak kulüpleri inceliyoruz. Alt yapıya da önem vererek bu takım başarılara ulaşacak”dedi.

Maçlar Recep Yazıoğlu’nda

Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Spor Kulübü maçlarını Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda oynayacak. Takım ilk maçını 14 Ekim saat 17:00’de Bilecikspor ile Denizli’de oynayacak.

Subaşıoğlu’dan çağrı var

Muhammet Subaşıoğlu Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Spor Kulübü Denizli’de tüm maçlarını dolu tribünlere oynayacağına inandığını belirtti. Bu konuda çalışmalar yapıldını söyleyen Subaşıoğlu” Denizli’nin takımına sahip çıkacağına inancım tam”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.