enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5188
EURO
34,7220
ALTIN
2.497,58
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Denizlispor-Adanaspor Maçı Öncesi Gelişmeler

Denizlispor-Adanaspor Maçı Öncesi Gelişmeler
A+
A-

Denizlispor TFF 1. Lig ikinci yarısının ilk karşılaşmasında Pazartesi günü Adanaspor ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesinde iki takımdan son gelişmeleri, devre arası transferlerini sizler için derledik.

Denizlispor 22 Ocak Pazartesi günü saat 18:00’da Denizli Atatürk Stadı’nda Adanaspor ile TFF 1. Lig’de ikinci yarının ilk maçına çıkacak. Karşılaşmada Süleyman Abay (Hakem),Orkun Aktaş(1. Yardımcı Hakem),Deniz Caner Özaral(2. Yardımcı Hakem),Sarper Barış Saka(Dördüncü Hakem) hakem dörtlüsü görev yapacak. Karşılaşma öncesinde Denizlispor ligin ilk yarısında topladığı 14 puanla 16. sırada, Adanaspor ise aldığı 26 puan ile 5. sırada bulunuyor.

Denizlispor’da 5 transfer

Ligin ilk yarısının sona ermesinin ardından transfer yasağı biten Denizlispor, bu maça 5 yeni transferi ile çıkacak. Kayserispor’dan Can Berk Aydın, Akhisar Belediyespor’dan Alperen Babacan, Osmanlıspor’dan Hasan Kılıç, Konyaspor’dan Patrick Eze ve son olarak eski oyuncusu İsmaik Haktan Odabaşı’nı kadrosuna katan Denizlispor kadrosunda büyük bir değişime gitti. Başkan Mustafa Üstek, dün yaptığı açıklama ile taraftarların sabırlı olmasını transferlerin devam edeceğini söyledi. Başkan Üstek’in bu açıklamasından bir kaç saat sonra Denizlispor Gençlerbirliği’nin oyuncusu ve Samsunspor’da kiralık olarak forma giymiş Ousmane N’diaye ile anlaştı.

Antalya kampının ardından, çalışmalarını Denizli Haluk Ulusoy Tesisleri’nde sürdüren Horoz’da teknik direktör Reha Erginer’in karşılaşma öncesinde ligin ilk yarısındaki kadroda oldukça fazla değişiklik yapması bekleniyor. Denizlispor’un karşılaşmaya;Asil- Cenk, Alperen, Canberk, Keremcan, Barış, Ziya, Hasan, İsmail Haktan, Kappel ve Eze 11’i ile çıkması bekleniyor.

Türkiye Futbol Federasyonu karşılaşmanın ilk olarak 20 Ocak Cumartesi günü oynanmasına karar verse de, Denizlisporlu yöneticilerin  bu tarihte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’ye gelecek olması sebebiyle karşılaşmanın ertelenmesi talebinde bulundu. TFF bu talebi dikkate alarak maçı 22 Ocak Pazartesi saat 18:00’a aldı.

Rakip Adanaspor

Ligin ilk yarısında topladığı 26 puanla başarılı bir performans sergileyen Adanaspor transfer döneminin hareketli takımlarından biri oldu. Adanaspor maç öncesinde Berkan, Emre Can,Kürşad Sürmeli ve Süper Lig’de Kasımpaşa forması giymiş olan Uche Kalu’yu transfer etti. Alt yapıdan Özer Enes Soylu’yu da profesyonel yaparak A takıma çıkaran Adanaspor, ligin ikinci yarısının ilk karşılaşmasına bu transferlerle gelecek.

Adanaspor’un Denizlispor karşısna;İrfan Can Eğribayat-Digao-Onur Akbay-Berkan Yıldırım-Gökhan Süzen-Renan Diniz-Bekir Yılmaz-Tevfik Altındağ- Abdülaziz Solmaz-Oğuzhan Aynaoğlu ve Bahattin Köse 11 ile çıkması bekleniyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.