enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5667
EURO
34,6983
ALTIN
2.487,60
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Denizlispor B.B. Erzurumspor’u Ağırlayacak

Denizlispor B.B. Erzurumspor’u Ağırlayacak
A+
A-

Denizlispor Spor Toto 1. Lig 27. hafta mücadelesinde hafta sonu Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u ağırlayacak. Maç öncesinde iki takım hakkındaki son gelişmeleri derledik.

Spor Toto 1. Lig 27. hafta mücadelesinde Denizlispor 11 Mart Pazar günü saat 18:00’da Denizli Atatürk Stadı’nda B.B. Erzurumspor’u ağırlayacak. Karşılaşmayı Tugay Kaan Numanoğlu yöntecek. Numanoğlu’nun yardımcılıklarını Cemal Bingül ve Utku Tunavelioğlu yapacak. Maçın 4. hakem ise Erkan Özdamar.

Denizlispor’un puan kabına tahammülü yok

Denizlispor ligin 27. haftasında oynayacağı Erzurumspor karşılaşması öncesinde düşme hattında zor zamanlar geçiriyor. Hafta içinde Adana’da Adana Demirspor ile oynadığı maçtan 3-1’lik mağlubiyetle ayrılan Denizlispor en yakın rakibi ile puan farkının 4’e çıkmasını engelleyemedi. Önümüzdeki haftalarda bir üst sıradaki rakibi Adana Demirspor’un Giresunspor, Ümraniyespor ve Gazişehir Gaziantep gibi önemli rakiplerle oynayacak olması, Denizlispor için bu karşılaşmadan alacağı sonucu daha önemli hale getirdi.

Denizlispor’da Hasan Yok

Denizlispor’da Adana Demirspor maçında sarı kart gören ve ceza sınırına ulaşan Hasan Kılıç B.B. Erzurumspor maçında takımda yerini alamayacak. Gazişehir Gaziantep deplasmanında sakatlanan Patrick Eze’nin ise sakatlığının henüz geçmediği için Erzurumspor karşılaşmasında forma giymesi beklenmiyor.

Erzurumspor 5 Haftadır Kaybetmiyor

Haftasonu Denizlispor deplasmanına konuk olacak olan B.B. Erzurumspor ligde 5 maçtır mağlubiyet yüzü görmüyor. Ligin 21. haftasında Samsunspor’a 1-0 mağlup olan mavi beyazlılar son 5 haftada 3 galibyet 2 beraberlik aldı. B.B. Erzurumspor ligde 26 haftada 37 puan topladı ve 10. sırada bulunuyor. Erzurumspor’un zorlu karşılaşma öncesinde takımda cezalı oyuncusu bulunmuyor.

İki takım arasındaki rekabet

Denizlispor ile B.B Erzurumspor tarihlerinde ikinci defa karşılaşıyorlar. İlk defa ligin ilk yarısında Erzurum’da karşılaşan iki ekibin mücadelesinden B.B. Erzurumspor 4-1’lik üstünlükle ayrılmıştı.

Muhtemel 11’ler

Denizlispor’un karşılaşmaya;Asil Kaan Güler-Canberk Aydın,Cenk Güvenç, Alperen Babacan,Keremcan Akyüz, Burak Altıparmak, İsmail Aissati, Barış Örücü, Ziya Alkurt, Leandro Kappel ve Mehmet Akyüz 11’i ile çıkması bekleniyor.

B.B. Erzurumspor’un ise;Hakan Canbazoğlu-Stephane Acka,Jasmin Trtovac,Tolga Ünlü,Hakan Arslan,Gökhan Karadeniz,Metin Yüksel,Burhan Eşer,Jasmin Scuk,Erhan Çelenk ve Christian Bekamenga 11’i ile sahada olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.