enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5403
EURO
34,9400
ALTIN
2.421,20
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
28°C

Denizlispor Balıkesirspor’a Konuk Olacak

Denizlispor Balıkesirspor’a Konuk Olacak
A+
A-

Denizlispor Spor Toto 1. Lig 30. Haftasında deplasmanda Balıkesirspor’a konuk olacak. Karşılaşma öncesinde iki takımın son durumu,cezalı ve sakat oyuncuları ve aralarındaki rekabeti sizler için derledik.

Denizlispor ligin 30. haftasında 9 Nisan Pazartesi günü Balıkesir Atatürk Stadı’nda Balıkesirspor Baltok ile karşılaşacak. Karşılaşmanın orta hakemliğini Bülent Birincioğlu, yardımcılıklarını Serkan Gençerler ve Gökmen Olgaç yapacak. Maçın 4. hakemi ise Caner Ak.

30. haftanın kritik karşılaşmalarından biri olan Balıkesirspor Baltok-Denizlispor maçı konuk ekip için büyük önem arz ediyor. 29. haftada kendi evinde olaylı geçen maçta ligin güçlü ekiplerinden Ankaragücü’nü 3-1 mağlup eden Denizlispor ligin başından itibaren bulunduğu düşme potasından kurtuldu. Eskişehirspor ve Samsunspor’un puan kaybetmesi ile 34 puanla 14. sıraya yerleşen yeşil-siyahlılar Balıkesirpor deplasmanından alacağı puan veya puanlarla avatanjını korumak istiyor. Ev sahibi ekip ise ligde 42 puanla 8. sırada bulunuyor. Play-off potasındaki en yakın rakibi Boluspor ile arasında 5 puan fark bulunan Balıkesirspor bu maçtan alacağı galibiyetle play-off umutlarını sürdürmek istiyor. Balıkesispor ligde çıktığı son çıktığı karşılaşmada deplasmanda Eskişehirspor’u 1-3 mağlup etti.

Denizlispor’da Sakatlar Dönüyor

Denizlispor’a Pazartesi günü oynayacağı kritik karşılaşma öncesinde Eze ve Keremcan’dan sevindirici haber geldi. Milli Maç öncesinde sakatlanan Keremcan ve Gazişehir Gaziantep deplasmanında sakatlanan Eze’nin takımla birlikte çalışmalara başladığı sportif direktör Bülent Ertuğrul tarafından duyruldu. Teknik direktör Fatih Tekke’nin görev vermesi durumunda iki oyuncu Balıkesirspor karşılaşmasında sahada yerini alabilecek.Denizlispor’da Altınordu maçında sarı kart sınırına ulaşan ve Ankaragücü maçında takımda yerini alamayan Taşkın İlter ise takıma geri döndü.

Balıkesirspor Moralli

Balıkesirspor kendi evinde oynayacağı Denizlispor karşılaşması öncesinde geçtiğimiz haftasonu Eskişehirspor’u mağlup ederek moral kazandı.Balıkesirspor Baltok’un Denizlispor karşılaşması öncesinde cezalı oyuncusu bulunmuyor.Balıkesirspor Play-off yarışı için büyük öneme sahip maçta galip gelerek umudunu korumak isiyor.

İki Takım arasında rekabet

Denizlispor ile Balıkesirspor Baltok tarihlerinde 26. resmi müsabakada karşılaşacaklar. Geride kalan 25 maçta Denizlispor 10 galibiyet alırken, Balıkesispor 7 galibyet aldı. 8 karşılaşma ise beraber sonuçlandı.

Muhtemel 11’ler

Denizlispor’un;Zeki Ayvaz,Taha Can Velioğlu,Burak AltıparmakCenk Güvenç,Alperen Babacan,Ziya Alkurt,Cihan Özkaymak(Keremcan Akyüz), Hasan Kılıç,Ismail Aissati ,Leandro Kappel,Mehmet Akyüz 11’i ile sahada olması bekleniyor.

Balıkesirspor Baltok’un ise;Andrija Vukovic,Oğuzhan Çapar,Oğuz Yılmaz,Uğur Aygören, Bülent Cevahir,Nizamettin Çalışkan,Furkan Çil,Sedat Şahintürk,Cumali Bişi,Mahatma Otoo ve Burak Çalık 11’i ile sahada olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.