enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5997
EURO
34,8182
ALTIN
2.496,46
BIST
9.465,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Denizlispor Boluspor Berabere

Denizlispor Boluspor Berabere
A+
A-

TFF 1. Lig ilk yarını son haftasında Denizlispor kendi evinde Boluspor ile karşılaştı. İlk yarıda gelen karşılıklı gollerle Denizlispor kendi evinde Boluspor ile 1-1 berabere kaldı. 

Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak maç saat 15:30’da başlayan maçı,Turgay Kaan Numanoğlu yönetti.

Denizlispor maça;Asil-Taşkın,Cenk,Ömer,Alperen,Berkan ,Veli, Cihan, Ziya,Kappel ve Hüseyin Atakan 11 ile çıktı.

Boluspor ise;Gökhan-Furkan,Alim,Renato,Caner,Özgür,İrhan,Yusuf,Akabueze,Mustafa ve Poepon 11’i ile karşılaşaya çıktı.

Ziya’ya tepki

Denizlispor taraftarı karşılaşma öncesinde geçen hafta Gaziantepspor deplasmanın ardından futbolcu Ziya’nın taraftarlarla sözlü münakaşaya girmesini protesto etti.

Amigo Ali Gözaltına Alındı

Organize atak gol getirdi

Boluspor’un başlama vuruşu ile başlayan karşılaşmanın ilk yarısında ilk pozisyona 2 .dakikada Denizlispor girdi.Kappel kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu değerlendiremedi.Karşılıklı ataklarla geçen ilk 25 dakikanın ardından dakikalar 27’yi gösterdiğinde Ziya sağ kanattan çalımlarla getirdiği topta pasını Berkan’a çıkardı Berkan’ın içeriye çıkardığı topu Cihan ağlara gönderdi ve Denizlispor 1-0 öne geçti.

Poepon eşitliği getirdi

Denizlispor’un golünün ardından topun kontrolünü alan Boluspor Poepon ile etkili oldu.Maçın 43’ncü dakikasında Boluspor’un sol kanattan oluşan atağında gelen ortayı Alperen uzaklaştıramadı.Poepon’un önünde kalan topu golcü oyuncu ağlara gönderdi be skor 1-1’e geldi. Maçın ilk yarısı bu skor ile beraberlikle sonuçlandı.

Asil gole izin vermedi

Denizlispor’un başlama vuruşu ile başlayan ikinci yarının ilk 20 dakikasında Boluspor topa hakim olan taraftı.Poepon ile pozisyonlardan yararlanamazken Asil kalesinde devleşti. Denizlispor ise Cihan ile rakip kalede net bir pozisyondan yararlanamadı.Maçın kalan dakikalarında pozisyona girmekte zorlanan iki takım net bir gol pozisyonu yakalayamadı.

Son dakikalarda baskı geldi

Maçın 89’ncu dakikasında Anıl ve Ziya’nın organize bir şekilde getirdiği topta Kappel net bir fırsattan yararlanamadı. Hemen ardından uzatma dakikalarında Kappel’in ara pasında Ziya kaleci ile karşı karşıya pozisyonda golle buluşamadı.Bu pozisyonların ardından maçta iki takkmda gol bulamadı ve maç ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

Alınan birer puanla Denizlispor ilk yarıyı 14 puanla,Boluspor ise 27 puanla kapattı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.