enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5518
EURO
34,8868
ALTIN
2.430,33
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
29°C

Denizlispor Deplasmandan 1 Puanla Döndü

Denizlispor Deplasmandan 1 Puanla Döndü
A+
A-

TFF 1.Lig 16. hafta karşılaşmasında Denizlispor deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaştı. Denizlispor 10 kişi kalan Gaziantepspor’la 0-0 berabere kaldı.

Gaziantepspor ile Denizlispor’un bugüm saat 13:00’da Gaziantep Stadyumunda Erkan Özdamar, Utku Tunavelioğlu ve Seyfettin Ünal hakem üçlüsünün yönettiği maçta karşı karşıya geldi.

Denizlispor karşılaşmaya;ASİL KAAN GÜLER-TAŞKIN İLTER, KEREM CAN AKYÜZ, TAHA CAN VELİOĞLU, CENK GÜVENÇ, BERKAN AFŞARLI, BARIŞ ÖRÜCÜ,ANIL TAŞDEMİR, LEANDRO DEYRINIO KAPPEL, ZİYA ALKURT ve YASİN OZAN 11’i ile çıktı.

Gaziantepspor ise;ADNAN KARABULUT-ŞENOL CAN,SERHAN YILMAZ, ZEKİ SİNANOĞLU,HASAN GENÇ, İLKER GÜNASLAN, MUHAMED ILDIZ,OKTAY AYDİN, MÜSLÜM TALŞİK,GÖKHAN ÇAMUR ve YUSUF ERDEM 11 ile karşılaşmaya çıktı.

Kısır İlk yarı

Karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda ortasaha mücadelesinde kaptığı toplarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Savunma arkasına atılan toplarda iki takımda net olmayan poziyonlar yakalarken, Denizlispor’da dakikalar 26’yı gösterdiğinde sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Taşkın’ın kafa vuruşu az farkla dışarı çıktı.

40’ta Antep 10 Kişi

Denizlispor’da Ziya, Gaziantepspor’da Zeki sarı kart gördü. Bu andan hemen sonra iki oyuncu Gaziantepspor yarı sahasasında topsuz alanda münakaşaya girdi. Zeki’nin Ziya’ya yaptığı müdahale sonrası Zeki direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

İkinci Yarıdaki Baskı Sonuç Getirmedi

Denizlispor ikinci yarının başlamasıyla birlikte 10 kişi kalan rakibi karşısında baskısını arttırdı. Barış, Kappel, Yasin ve Ziya ile pozisyonlara giren Denizlispor golü bulamadı. Özellikle Barış’ın uzaktan attığı şutlarda başarılı bir performan sergileyen Gaziantepspor kalecisi Adnan gole engel oldu. Denizlispor’da 75’nci dakikada oyuna giren Hüseyin Atakan oyuna hakereket getirsede, bu dakikadan sonra Ramazan ve Cihan ile net pozisyonlardan yararlanamayan Denizlispor sahadaan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı.

Alınan beraberliğin ardından Denizlispor 16. hafta puanını 13’e yükseltirken, Gaziantep bu sezon 4. beraberliğini aldığı maçla beraber puanını 4’e yükseltti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.