enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3660
EURO
34,9560
ALTIN
2.325,42
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Denizlispor Genkov Meselesini Çözdü

Denizlispor Genkov Meselesini Çözdü
A+
A-

Denizlispor Yönetimi Genkov meselesini  çözdü. Futbolcu’nun 54 bin Euro’yu bulan alacağının 3 taksiti ödendi. denizlispor’un Genkov’a daha günü gelmemiş olan 4. taksit olarak 19 bin Euro borcu kaldı. 

Alacakları için kulübü FİFA’ya şikayet eden Bulgar golcüye taksitlendirme yapılmıştı. Fakat eski yönetim ödemeleri gerçekleştirmeyince yük yeni yönetimin üzerine kaldı.

 Denizlispor’da Başkan Mustafa Üstek yılan hikayesine dönen Bulgar golcü Genkov’un alacak konusunu da çözdü.

 

Yeşil siyahlı kulübü alacakları nedeniyle FİFA’ya şikayet eden futbolcu puan silme ve transfer yasağı tehdidinde bulunmuştu.

Kulübü borçlu devreden eski yönetimin açığını kapatmak yine Başkan Mustafa Üstek’e kaldı.Geçen sezon yeşil siyahlı yönetim futbolcu ile bir kez daha masaya oturmuş ve alacaklarını taksitlendirmişti. Yapılan anlaşma gereği 5 taksitte ödenecek borcun geçen sezon ki yönetim tarafından sadece bir taksiti karşılanmıştı.

BUGÜN 3 TAKSİT BİRDEN ÖDEDİ

Ödenmeyen 4 taksiti kalan futbolcu ile Başkan Mustafa Üstek görüştü. Futbolcunun toplam 54 bin Euro’yu bulan üç taksiti de bugün hesabına yatırıldı, yeşil siyahlı kulüp rahatlatıldı. Başkan Mustafa Üstek günü gelmeyen son bir taksitleri kaldığını bu taksitin ise 19 bin Euro olduğunu kaydederken; “Futbolcu ile daha önce görüşülüp alacakları taksitlendirilmişti. Geçen dönem ödeme yapılmadığı için bu borcu da biz ödemek zorunda kaldık” diye konuştu.

FİFA’YA BİLGİ VERİLDİ

Diğer yandan Denizlispor 2. Başkanı Taner Atilla ödemeye ilişkin FİFA’nın bilgilendirildiğini kaydetti. Yeşil siyahlı kulübün yabancı futbolcularla ilgili sorunların çözümü için istekli ve kararlı olduğunu söyleyen Atilla, “Elimizdeki olanaklar doğrultusunda tüm sorunları ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Alacağı bulunan futbolcularımızla temas halindeyiz. Bir ödeme planı oluşturup bu sorunları da ortadan kaldıracağız. Genkov’a yapılan ödemeyi FİFA’ya bildirdik. Denizlispor’un bozulan imajını yeniden onarmak için üzerimize düşeni fazlasıyla yapıyoruz” dedi.

Kaynak: Denizlisporhaber.com

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.