enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5224
EURO
34,9382
ALTIN
2.439,31
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Denizlispor Giresunspor İle Karşılaşacak

Denizlispor Giresunspor İle Karşılaşacak
A+
A-

Denizlispor Spor Toto 1. Lig 22. hafta mücadelesinde deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesinde maçın hakemleri, son gelişmeler,iki takım arasındaki rekabet ve muhtemel 11’leri sizler için hazırladık.

 

Denizlispor Spor Toto 1. Lig 22. hafta mücadelesinde 17 Şubat Cumartesi günü saat 15:30’da Giresun Atatürk Stadı’nda Giresunspor ile karşılaşacak. Karşılaşmayı Özgüç Türkalp, Gökhan Memişoğlu ve Engin Erdem hakem üçlüsü yönetecek.

Tekke Denizlispor’da

Denizlispor’da karşılaşma öncesinde sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edilen Reha Erginer’in yerine teknik direktörlük görevine sezonun ilk yarısında Manisaspor’u çalıştıran Fatih Tekke getirildi. Tranzonlu efsane futbolcu, genç teknik adamla sezon sonuna kadar anlaşma sağlandı. Takımın başındabu hafta ilk antrenmanına çıkan Tekke yaptığı açıklamada;”Sıkıntılı süreçten futbolcular,teknik ekip, yönetim ve taraftarlarımızın çalışmasıyla çıkacağız”dedi. Denizlispor’da Canberk Aydın’ın Elazığspor karşılaşmasında geçirdiği sakatlıktan dolayı maçta oynaması beklenmiyor.

Giresunspor’da Vural Dönemi

Denizlispor’un rakibi Giresunspor geçtiğimiz hafta takımın başına Türkiye Liglerinin tecrübeli teknik direktörü Yılmaz Vural’ı getirdi. Vural, Giresunspor başında çıktığı ilk karşılaşma olan Eskişehirspor deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. İki takımında sıkıntılı süreçten çıkış maçı olarak gördüğü kritik mücadele için nefesler tutuldu.

Giresunspor Üst sıralar, Denizlispor Düşme Hattından Çıkmak İçin..

Karşılaşma öncesinde 21 haftada aldığı 31 puanla play-off barajının 1 puan gerisinde 7. sırada yer alan Giresunspor’da hedef alacağı galibiyetle play-off potasına girmek. Denizlispor ise 21 haftada topladığı 17 puanla 16. sırada bulunuyor. En yakın rakibi ile arasında 7 puan fark olan Denizlispor bu maçtan alacağı galibiyetle düşme hattından kurtulmak için güçlü bir adım atmak istiyor.

İki Takım Arasındaki Rekabet

Denizlispor ve Giresunspor resmi maçlarda bugüne kadar 12 defa karşılaştılar. 12 karşılaşmaların 5’nden Giresunspor sahadan galibetle ayrıldı. Denizlispor ise rakibini 5 defa mağlup etti. İki takım 2 maçta ise yenişemedi.Karşılaşmalarda Denizlispor’un 16 golüne; Giresunspor 11 golle yanıt verdi.

Muhtemel 11’ler

Giresunspor’un karşılaşmaya;Ahmet Şahin-Caner Arıcı,Onur Demir,Çağlar Birinci,Abdülkerim Bardakçı,Panos Dimitriadis,Carioca,Recep Aydın,Dodo,Batuhan Altıntaş ve Jones Carioca 11’i ile çıkması bekleniyor.

Denizlispor’un ise karşılaşmaya;Asil Kaan Güler, Taşkın İlter, Alperen Babacan,Cenk Güvenç,Keremcan Akyüz,Burak Altıparmak,Barış Örücü, Hasan Kılıç,İsmail Haktan Odabaşı,Ziya Alkurt ve Patrick Eze 11’i ile çıkması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.