enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

DENİZLİSPOR KENDİ EVİNDE GALİP

DENİZLİSPOR KENDİ EVİNDE GALİP
A+
A-

Denizlispor Spor Toto 1. Lig 23. hafta mücadelesinde  Ümraniyespor’u kendi sahasında ağırladı.

Spor Toto 1. Lig 23. hafta mücadelesinde Denizlispor bugün saat 16:00’da Denizli Atatürk Stadı’nda Ümraniyespor’u konuk etti.Karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu, Erdinç Sezertam ve Mustafa Sönmez hakem üçlüsü yönetti.

 

Denizlispor Karşılaşmaya;Asil Kaan Güler,Taşkın İlter, Cenk Güvenç, Alperen Babacan,Keremcan Akyüz, Hasan Kılıç, Barış Örücü, İsmail Aissati, İsmail Haktan Odabaşı, Ziya Alkurt ve Mehmet Akyüz 11’i ile çıktı.

 

Ümraniyespor ise;Burak Öğür,Timur Temeltaş, Andreas Vasılogıannıs,Dımıtar Rangelov, Samet Asatekin,İbrahim Akdağ,Mehmet Sedef,Oğuz Ceylan, Merthan Açıl, Emircan Altıntaş ve Tarık Ekdal 11’ile sahaya çıktı.

 

  1. Haftanın kritik mücadelesine Konuk Ümraniyespor başladı.Maçın ilk dakikalarından itibaren iki takımda top kontrolünü sağlamak için rakip yarı alanda baskı ile başladı.Özellikle Denizlispor’da Ziya’nın rakip yarı alanda yaptığı baskı Ümraniyespor savunmasını zorlasa da etkili bir pozisyon oluşmadı.Denizlispor maçtaki ilk tehlikesini Aissati ile yakaladı. Ceza sahası önünde topla buluşan Faslı oyuncunun şutu az farkla dışarı çıktı.Maçın ilk 15 dakikası bu pozisyon haricinde ortasaha mücadelesi şeklinde geçti.

Maçın ilk 15 dakikasının ardından topun kontrolünü alan Denizlispor 18. Dakikada savunma arkasına atılan topta İsmail ile pozisyona girdi. İsmail’in ortasında kaleci Burak son anda çıkarak golü engelledi.Maç bir diğer tehlikeli pozisyona dakikalar 28’i gösterdiğinde Ümraniyespor Samet’in şutu ile girdi. Samet’in sert şutu az farkla üstten dışarıya çıktı.Oldukça sert ikili mücadeleler gerçekleşen maçta Denizlispor’dan İsmail maçın 31’nci dakikasında rakibine yaptığı müdahale sonrası sarı kart gördü.

 

İlk yarının en tehlikeli pozisyonuna Ümraniyespor dakika 36’da Emircan ile girdi. Kendi yarısahasında kaptığı topla hızlı çıkan konuk ekip Emircan ile net bir pozisyona girdi. Emircan’ın şutunda Asil başarılı bir kurtarış yaparak golü önledi.Bu pozisyonun hemen ardından dakikalar 39’u gösterdiğinde Denizlispor Keremcan ve Ziya iş birliğinde ceza sahasına girdi. Ziya’nın ortasında Mehmet Akyüz topu kontrol edemedi ve Denizlispor net bir pozisyondan yararlanamadı.

 

Ümraniyespor 10 kişi kaldı

 

İlk yarının bitimine çok az bir süre kala Ümraniyespor’da  Andreas Vasılogıannıs Ziya’ya yaptığı müdahale sonrası ikinci sarı kartını gördü ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı.Bu pozisyonun ardından ilk yarı 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

 

Maçın ikinci yarısı Denizlispor’un vuruşu ile başladı.İkinci yarının ilk dakikasından itibaren rakibinin eksik olmasından yararlanmak isteyen Denizlispor rakip yarı sahaya yerleşti.Rakip kalede sağ ve sol kanattan yapılan ortalarla gol arayan Denizlispor rakip savunmayı geçemedi.Aissati ile rakip kaleye etkili şutlar bulan Denizlispor golü bulamadı.Rakip savunmayı açmaya çalışan Denizlispor’da teknik direktör Fatih Tekke 61’nci dakikada Mehmet Eze,66’ncı dakikada ise Barış Kappel değişiklikleri ile oyuna müdahale etti.

 

Penaltı İtirazları

Denizlispor 68’nci dakikada oyuna yeni dahil olan Eze ile ceza sahasında pozisyona girdi. Ceza sahasında topla buluştuğu anda yerde kaldı. Denizlisporlu oyuncuların itirazlarına rağmen hakemin kararı devam oldu. Bu pozisyonun ardından İsmail ile de bir pozisyon bulan Horoz golü bulamadı.Denizlispor’da maçtaki son değişiklik 82’nci dakikada İsmail Berkan değişikliği ile gerçekleşti.

 

Gol 84’de geldi

 

Denizlispor baskılı oyunu sonucu golü 84’ncü dakikada buldu. Hücum yönüne göre sağ kanattan ceza sahasına giren Ziya yerden çıkardı topla buluşan Kappel tek vuruşla topu ağlara gönderdi ve Denizlispor 1-0 üstünlüğü sağladı.

 

Ziya 3 puanı getirdi

 

Denizlispor’da Ziya 90’ncı dakikada farkı 2’ye çıkardı.Denizlispor’da Aissati savunmadan kaptığı topla hızlı çıktı. Rakip ceza alanı önünde pası alan Ziya karşı karşıya kaldığı pozisyonda kalecinin üzerinden şık bir aşırma vuruşla farkı ikiye çıkardı. Bu golle Denizlispor maçı 2-0 kazandı.

 

Denizlispor aldığı galibiyetle puanını 23’e çıkarırken, ümraniyespor 41 puanda kaldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.