enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4905
EURO
34,9626
ALTIN
2.434,41
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Denizlispor Manisaspor Maçı için Her Şey Hazır

Denizlispor Manisaspor Maçı için Her Şey Hazır
A+
A-

Teknik Direktör değişikliği ile 3’te 3 yaparak büyük sükse yapan Denizlispor, bugün kendi evinde Manisaspor ile karşılacak.

Ligin ikinci yarısına flaş transferler ile başlayan ancak istediği sonucları alamayan Horozlar, Fatih Tekke ve ekibinin göreve gelmesi sonrası Süper Toto 1. Ligin en diri ve hedefe oynayan takımları olarak gösterilen Giresunspor, Ümraniyespor ve Gazişehir Futbol Kulübü takımlarını 2-0’lık skorlarla yenerek, önemli bir başarıya imza attı.

25. hafta karşılaşmasında Denizli Atatürk Stadında oynanacak maç öncesi taraftarlar sosyal medya üzerinden maça gidilmesi için çağrı yaparken, Denizli’de bulunan süper lig takımlarının taraftarı ile Denizli ilçe takımlarının taraftarları da bu çağrıya kulak verdi.

Stadyumu pankartlarla süsleyen taraftarlar galibiyet serisinin devam etmesi için takıma gereken desteği vereceklerini belirtti.

Rakibimizi Yenip Önümüze Bakacağız

Öte yandan maç öncesi açıklama yapan Denizlispor başkan yardımcısı Ahmet Selvi, bugün saat 13.00’te konuk edecekleri Manisaspor maçı öncesi Denizlililere ve taraftarlara sağduyu çağrısı yaptı. Günün ‘birlik günü’ olduğunun da altını çizdi. Ligde kalma mücadelesinde bu karşılaşmanın büyük önem taşıdığını ifade eden başkan yardımcısı Ahmet Selvi, herkesin maç öncesi ve sonrası sakin olmasını istedi.

Ahmet Selvi

Selvi, “Rakibimizi ve yönetimini en iyi şekilde ağırlayacağız. Bize yakışanı yapacağız. Taraftarlarımızın herhangi bir çirkinliğin içinde bulunmasını istemiyoruz” dedi.

“Ligde kalmak istiyorsanız Manisaspor’u yeneceksiniz” diyen Ahmet Selvi, “Başka çaremiz yok. Bugün birlik ve beraberlik içinde rakibimizi yenip önümüze bakacağız. Buradan alacağımız 3 puan bize nefes aldıracaktır” diye konuştu. Yönetim olarak maddi ve manevi olarak futbolculara ve teknik heyete tüm sözlerini tuttuklarını dile getiren Selvi, “Artık sahada söz futbolcularda olacak” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.