enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Denizlispor Perovic ile anlaşamadı

Denizlispor Perovic ile anlaşamadı
23.06.2017
A+
A-

Geçtiğimiz sezon devre arasında kulüpten alacakları ödenmediği için ayrılan Slavko Perovic ile yurtdışında bir araya gelen Denizlispor Asbaşkanı Taner Atilla anlaşma zemini bulamadı.

Taner Atilla Perovic ile görüştü

Denizlispor

Asbaşkan Taner Atilla, Belgrad’da Perovic ve avukatı ile bir araya geledi. Anlaşmak için masaya oturdu.

Belgrad’ta bir araya geldiler

2016-17 sezonu için 240 bin Euro ve 2017-18 sezonu için 285 bin Euro’ya Denizlispor ile anlaşmıştı. Maaşını alamadığı için devre arasında sözleşmesini tek taraflı feshederek ayrılmıştı. Slavko Perovic ile Asbaşkan Taner Atilla Belgrad’da anlaşma sağlayabilmek için masaya oturdu.

Avukat ücreti ile birlikte toplam 405 bin Euro tutan alacakları için FIFA’ya başvuracağını belirten Perovic, 225 bin Euro’ya alacakları için ibra verebileceğini ve anlaşmak için son rakamın bu olabileceğini belirtti.

15 gün süre istedi

Yönetim kurulundan 150 bin Euro’ya kadar yetki alan Atilla, 140 bin Euro teklifte bulunarak anlaşmak istedi. Ancak taraflar anlaşamayınca Taner Atilla, bu rakamın üzerinde yetkisinin olmadığını belirtmiş ve konuyu yönetim kuruluna tekrar sunması gerektiği için 15 gün süre istedi.

Bundan sonraki görüşmelerin yüz yüze olmayacağını belirtti. Asbaşkan Taner Atilla, Yönetim Kurulu’nun yeni bir yetki vermesi halinde mail yolu ile kendisine son bir teklif sunacağını belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.