enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5882
EURO
34,7930
ALTIN
2.505,87
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Denizlispor Sezonu Açıyor

Denizlispor Sezonu Açıyor
A+
A-

Denizlispor’da tatil bitti, Perşembe günü topbaşı yapacak. Yeni sezonun ilk etap kampı için Denizli’deki tesislerde toplanacak yeşil siyahlılar, burada bir hafta kamp yaptıktan sonra ikinci etap için 7 Temmuz Cuma günü Erzurum Palandöken’e gidecek.

Denizlispor sezonu açıyor

Denizlispor

Horozlar en az 10 gün de burada kamp yapmayı planlıyor. Burada Bolu, Erzurum ya da Afyon ile de hazırlık maçı planlanıyor. Perşembe gününde yapılacak olan ilk toplanmaya ülkelerinde olan Moritz ve Sankoh’un katılamayacağı Cenk’in ise teknik direktör Yusuf Şimşek’ten 1 gün izin aldığı açıklandı. Yeşil siyahlı futbolcular Denizli’de testten geçirilip, sağlık kontrolü yapılacak.

Yusuf Şimşek

Yusuf Şimşek

“Biz çok iyi bir takımız”

Denizlispor’un yeni teknik direktörü Yusuf Şimşek, takımın çok iyi olduğunun altını çizdi. Futbolcuların tek tek ve takım halinde beğendiğini ifade eden Denizlispor’un hocası Şimşek, yeni sezonda güzel işler yapacaklarına inandığını söyledi. Denizlisporlu olduğunu ve Denizlispor’da yetiştiğini her defasında yenileyen Şimşek, “Buraya başarılı olmak için geldim. Denizlililer ve taraftarlarımızın da yardımıyla önümüzdeki sezon Denizlispor adından sıkça bahsettirecektir. İyi bir kamp evresi geçirip lige iyi başlayacağız” diye konuştu. Kendilerine yapılan eleştirilere ede değinen Şimşek, “Eleştiri mutlaka olacaktır, bunlara açığız. Ancak benim her zaman Denizlisporlu Yusuf Şimşek olduğumu asla unutmamalılar” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.