enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Denizlispor taraftarından seçim kararı hakkında açıklama

Denizlispor taraftarından seçim kararı hakkında açıklama
A+
A-

2 sezon önce Süper Lig’e yükselen bu seneki kötü performans sonucu 1. Lig’e dönen Denizlispor Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirecek. Seçim kararının ardından Denizlispor’un taraftar gruplarından Yeşil Cephe açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Aldığımız duyumlara göre Denizlispor’u uçuruma iten Ali Çetin ve onun yönetimi 30 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirilmek üzere kongre kararı aldığını öğrenmiş bulunmaktayız. Her ne kadar geç alınmış bir karar olsa da bu duyuruya “zararın neresinden dönülürse kârdır” görüşü ile karşılıyor kongrenin kulübümüze ve onun geleceğine hayırlı olmasını diliyoruz.

Ali Çetin ve onun yönetimi tarafından kulübümüzün itibarının, vizyonunun, ekonomik yapısının ve sportif başarılarının zedelendiği tüm Denizli ve spor kamuoyu tarafından bilinmektedir. Bu şahısların bir an evvel yönetimi, Denizli’nin vizyoner, spor ahlakı olan kişilere bırakması elzemdir. Ancak elzem olan bir diğer konu ise bu vizyoner ve spor ahlakına sahip yönetimi oluşturabilmektir.

Yeşil Cephe olarak duyuruyoruz ki; Taraftarlar olarak sevilen değer görülen; oluşturacağı ekip ile Denizli halkından güven oyu alabilecek, iletişim becerileri kuvvetli, taraftarlarla olumsuz diyaloglara girmeyecek, ağır başlı, “Yeniden Şampiyonluk kadrosu kurabilecek” MEHMET ÖZSOY haricinde herhangi bir başkan adayının sonuna kadar arkasındayız.

Neden Mehmet Özsoy haricinde sorusuna gelecek olursak ki; 30 Kasım 2013’de Rahmetli Fatih Eroğlu ağabeyimizin cinayete kurban gitmesinin ardından kulüp başkanı Mehmet Özsoy, teknik direktör Yusuf Şimsek ve futbolcuların cenazeye gitmesini yasaklamış, ardından Denizlispor taraftarlarının acısı ile dalga geçercesine ağabeyimizin vefatının hemen ardından stadyumda oynanacak ilk maçta karşılaşma öncesinde eğlenceli off-road etkinliği düzenleyeceğini duyurmuştur. İnsanlıktan ve vicdandan uzak bu davranışları sergileyen Mehmet Özsoy haricinde tüm başkan adaylarını destekleyebileceğimizi bildiriyor, kamuoyuna saygı ile sunuyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.