enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3687
EURO
34,9670
ALTIN
2.325,46
BIST
9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Denizlispor Türkiye Kupasına Veda Etti

Denizlispor Türkiye Kupasına Veda Etti
A+
A-

Denizlispor Ziraat Türkiye Kupası 4. tur müsabakasında Batman’da Batman Petrolspor ile karşı karşıya geldi. Denizlispor Batman 16 Mayıs Stadyumu’nda oynan ve normal süresi 1-1 sonuçlanan maçta uzatmada yediği golle 2-1 mağlup oldu. Denizlispor bu sonuçla Ziraat Türkiye Kupası’na 4. turda veda etti.

Denizlispor Ziraat Türkiye Kupası 4. tur karşılaşmasında Batman Petrolspor karşısına; Zeki Ayvaz, Taşkın İlter, Cenk Güvenç, Alperen Yazıcı, Emre Sağlık, Berkan Afşarlı, Alfred Sankoh, Cihan Özkaymak, Hüseyin Atakan Üner, Andre Moritz, Tarık Ergut 11’i ile çıktı. Uzun bir katlık sürecinden sonra sahalara dönen Cenk, bu maçla birlikte bu sezon ilk defa, ilk 11’de şans buldu.

Batman Petrolspor- Denizlispor Ziraat Türkiye Kupası 4. tur müsabakasını Deniz Turgut, Berksan Duran ve  Kadir Sağlam yönetti.

Horoz Maça Kötü Başladı

İlk 11’nde Taşkın İlter haricinde rotasyona giden Denizlispor, Batman Petrolspor deplasmanında maça kötü başladı. Kendi evinde etkili başlayan Batman Petrolspor maçın 5’nci dakikasında Celal Aras’ın golü ile öne geçti. Denizlispor bu golün ardından maçta, eşitliği 31’nci dakikada Cihan Özkaymak’ın golü ile yakaladı. İlk yarı bu golle 1-1 sona erdi.

Erginer oyuna erken müdahale etti

Denizlispor ikinci yarıya değişiklikle başladı. Teknik Direktör Erginer, Alfred Sankoh’un yerine Batıcan Aday’ı alarak, ikinci yarıya oyna müdahale ile başladı. Erginer ikinci yarının 8 dakikası geride kalırken, Ramazan Tarık Ergut’u oyundan aldı ve yerine Şevki Çınar’ı oyuna sürdü. Bu değişikliklerle oyundan etkili olmaya çalışan Erginer’in takımı ikinci yarıda golü bulamadı. Maçın normal süresi 1-1’lik eşitlikle sonlandı.

Horoz uzatmalarda yıkıldı

1-1’lik eşitlikle uzatmalara giden maçta, Batman Petrol Spor uzatmaların 93’ncü dakikasında Reha Kurt’un golü ile 2-1’lik üstünlüğü sağladı. Bu üstünlükle uzatmaların ilk yarı Batman Petrol Spor’un üstünlüğü ile sonuçlandı. Uzatmaların ikinci yarısında maçtan gol sesi çıkmadı. Denizlispor bu sonuç ile Ziraat Türkiye Kupasına 4. turda veda etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.