enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5496
EURO
34,8923
ALTIN
2.431,36
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

Denizlispor yeni başkanı Mehmet Uz’un ilk icraatı engelleri kaldırmak oldu

Denizlispor yeni başkanı Mehmet Uz’un ilk icraatı engelleri kaldırmak oldu
A+
A-

Denizlispor’da dün gerçekleştirilen Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu’nda tek liste olarak gidilen seçimde Mehmet Uz yeşil siyahlı kulübün yeni başkanı oldu. Uz, yaptığı konuşmada kulübü, sportif, mali ve yönetim anlamında iyi bir yere getirmeyi hedeflediklerini belirterek, şunları kaydetti: “Benim gibi kulübümüze gönül vermiş taraftarımızın ve arkadaşlarımın ısrarı üzerine aday olmaya karar verdim. Camia olarak eski, yeni yönetim demeden kenetlenirsek birlikte başarıya ulaşır, yarınlara umutla bakabiliriz. Eğer genel kurulumuzun saygın delegeleri yönetici arkadaşlarımın gayret ve katkıları, taraftarımız, teknik ekibimiz ve sporcu kardeşlerimizle zoru başaracağımıza inanıyorum. Değerli arkadaşlar, ben birçok kurumda görev aldım ama hiçbir zaman göreve talip olmadım, göreve getirildim. Hepsinde de başarılı oldum ve misyonumu tamamlayınca koltuktan kalkmasını bildim. Arkadaşlar insanların yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır. Bu önemli görev de kavgasız, dostça, birbirimize kenetlenerek kulübü yarınlara hazırlayacak ve yarınlar geldiğinde de yerimizi teslim edeceğimiz arkadaşımıza pırıl pırıl bir kulüp teslim edeceğim” dedi.

ENGELLERİ KALDIRDI

Yeni başkan Mehmet Uz’un ilk icraatı ise taraftarlar tarafından takdirle karşılandı. . Uz, Ali Çetin döneminde yoğun eleştiriler üzerine sosyal medya platformlarında kapatılan yorumların açılması talimatını verdi. Kulüpten yapılan açıklamada;“Taraftarlarımız ile aramızdaki tüm engelleri kaldırdık. Daha şeffaf ve daha güçlü bir Denizlispor için size ihtiyacımız var. Küfür ve hakaret içermeyen yorumlarınızı bekliyoruz”ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.