enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5286
EURO
34,9326
ALTIN
2.438,75
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Denizlispor Yönetimi Yeşil Sahada Kozlarını Paylaştı

Denizlispor Yönetimi Yeşil Sahada Kozlarını Paylaştı
A+
A-

Denizlispor yönetimi, basın toplantısı ve kendi aralarındaki olağan yönetim kurulu toplantısının ardından sahaya indi, kendi arasında çift kale maç yaptı.

Necip İrdem’in şahsi oyunu bizi yaktı

Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, oğulları Süleyman ve Muhammet Üstek, Mehmet Uz, Taner Atilla ve Muhammet Kaya gibi güçlü isimlerden oluşan takım, Ali Fırat, Necip İrdem, Hikmet Olgun, Mahmut Akursu, taraftarlar Necati şenli ve Bilhan Yılmaz’dan oluşan ekibi 12-10 mağlup etti. Maçın yıldızları attığı gollerle başkan Mustafa Üstek’in oğlu Süleyman Üstek ve başkan yardımcısı Mehmet Uz olurken, mağlup olan ekipte Asbaşkan Necip İrdem oynadığı futbolla takım arkadaşlarından ve taraftarlardan tepki aldı. İsmini vermek istemeyen mağlup olan ekipteki bir yönetici, “Necip İrdem’in şahsi oyunu bizi yaktı. Galip geleceğimiz maçta mağlup olduk” dedi. Maç sonunda başkan Mustafa Üstek ve ekibi baklava iddiasını da kazandı. Bu karşılaşmaları geleneksel hale getirmek istediklerini söyleyen yeşil siyahlı yöneticiler, protokol, taraftar, odalar ve medya ile de karşılaşmak istediklerini ifade ettiler. Bu arada yeşil siyahlı ekip topbaşı yaparak tesislerde teknik direktör Yusuf Şimşek nezaretinde çalışmalara başladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.