enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5610
EURO
34,6876
ALTIN
2.491,36
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Denizlispor Yönetiminden DENİB’e Ziyaret

Denizlispor Yönetiminden DENİB’e Ziyaret
A+
A-

Denizlispor’da Yönetim Kurulu protokol ziyaretlerine devam ediyor.

Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek ve Yönetim Kurulu üyeleri Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert’i makamında ziyaret ederek adına hazırlanmış özel formayı kendisine hediye etti. Kulüp hakkında bilgiler veren Başkanımız Mustafa Üstek, ” Şehrimizin protokolü ile görüşmelerimiz devam ediyor. Kulübümüzün yanında olan şehrimizin önemli kurumlarına teşekkür ederiz” dedi.

”Denizlispor geleceğe umutla bakıyor”

Her zaman olduğu gibi Denizlispor’un yanında olacaklarını belirten TİM Başkanvekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, “Bu yıl şehirde ayrı bir umut, ayrı bir hava var. Denizlispor geleceğe umutla bakıyor” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.