enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5610
EURO
34,8935
ALTIN
2.430,12
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

Denizlispor Yönetimi’nden Haklı Çağrı

Denizlispor Yönetimi’nden Haklı Çağrı
16.04.2018
A+
A-

Denizlispor yönetimi, takımın ligde kalma mücadelesinde mali olarak yalnız bırakıldığını dile getiren bir açıklama yayımladı. Kulüpten yapılan açıklamada;” Şehrimiz önemli sanayicilere ve işadamlarına sahip olmasına rağmen Denizlispor yalnız bırakılmıştır.” cümlesi ön plana çıktı.

Denizlispor yönetiminin yaptığı açıklama şu şekilde;

Bilindiği üzere takımımız 2 sezon transfer yasağı almış ve çok zor bir döneme girmişti. Yönetime gelir gelmez birçok yükü Yönetim Kurulumuz ile birlikte üstlendik. En büyük yükümüzüde Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Osman Zolan bey üstlendi. Yönetim Kurulumuz sezon başı taahhüt etmiş olduğu harcayacağı rakamların 3 katını şimdiden harcadı.

Önceki sezon borçları, tüm oyuncular ile anlaşmalar, yeni sezon ödemeleri, -3 puan silinmemesi için yapılan çalışmalar ve ödemeler, yabancı oyuncu dosyalarının temizlenmesi, transfer yasağının kaldırılması ve yeni transferlerin yapılması yapılan en önemli faaliyetlerimizdi. Böylesi yoğun bir ödeme bütçesinin içinde yinede oyuncularımıza en iyi ödeme yapan kulüplerden biri konumundayız. Şuana kadar prim ödemelerimiz eksiksiz bir şekilde futbolcularımıza verilmiştir.

İlk yarı elimizdeki kadromuz ile 17 maçta 14 puan topladık ve yapılan transferler ile ikinci yarıda şu ana kadar 20 puan topladık. Geriden gelmemize rağmen şu anda rakiplerimizi yakaladık ve puanımızı bitime 3 hafta kala 34 yaptık.

Girilen sürecin ciddiyeti tüm rakiplerimiz ve camiaları tarafından farkında olunup, Denizli’mizde bir bütünlük ortamı ve kıpırdanma yoktur.

Öyle ki rakiplerimizde bazı iş adamları çıkıp tek başına ciddi primler ve ödemeler açıklayarak sorumluluklar üstlenmiştir. Şehrimiz önemli sanayicilere ve işadamlarına sahip olmasına rağmen Denizlispor yalnız bırakılmıştır. Unutmayalım ki Denizlispor, Yönetim Kurulu’nun değil, Denizli’nin takımıdır. Denizli halkımızın ve Denizli’nin önde gelenleri bu sorumluluğu hissetmesi gerekmektedir.

Taahhüt etmiş olduğumuz rakamları ortaya koymamış olsak ve 3 katına çıkmamış olsak bu sezon çok ciddi bir rekabet yaşanmamış olsa yine bu yükü taşımak adına herşeyi yapalım.

Geriye kalan son 3 haftada farklı anlamda atılacak adımlar takımı sonuca taşıyacaktır. Takımımızı daha iyi motive edebilmek adına çok ciddi adımlar atılması şarttır.

Bu nedenle şehrimize, sivil toplum kuruluşlarımıza ve işadamlarımıza en haklı çağrımızı yapmak istiyoruz. Mali yükümüze ortak olunmak zorunda ve sorumluluk paylaşılmak zorundadır.

Takdir tüm şehrimizindir.

Denizlispor Yönetim Kurulu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.