enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Denizlispor Yönetimi’nden, Yeni Seçilen Başkanlara Ziyaret

Abalı Denizlispor Yönetim Kurulu, ilçe belediyelerde göreve başlayan belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerine başladı.

Denizlispor Yönetimi’nden, Yeni Seçilen Başkanlara Ziyaret
A+
A-

Denizli’yi başarıyla temsil eden Abalı Denizlispor’un Yönetim Kurulu üyeleri, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Çal Belediye Başkanlığına seçilen Fethi Akcan’a ve Çivril Belediye Başkanlığına seçilen Niyazi Vural’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çal ilçesine giden Abalı Denizlispor yönetim kurulu üyeleri, Başkan Akcan’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

AKCAN:”DENİZLİSPOR’UN BAŞARILARINA ORTAK OLMAK İÇİN DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Abalı Denizlispor’un Denizli için olmazsa olmaz olduğuna dikkat çeken Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan; ”Son derece güzel çalışmalara imza atan yönetiminizi kutluyorum, Denizlispor bir taraftan şehrimizin marka değerini üst seviyelere taşırken, diğer taraftan da şehrimize karşı sorumluluklarını yerine getiriyor, halkımızın yüzünü güldürüyor. Bizler de Denizlispor’un başarılarına ortak olmak için desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Çal ziyaretinin ardından Çivril’e gereçek Belediye Başkanı Niyazi Vural’ı makamında ziyaret eden Abalı Denizlispor yönetim kurulu üyeleri, Başkan Vural’a görevinde başarı dileklerinde bulundu.

VURAL:”SÜPER LİG İÇİN GÜN SAYIYORUZ”

Abalı Denizlispor’un bu sezon gösterdiği performans ile süper ligi hakettiğini belirten Başkan Vural, “Artık süper lig için gün sayıyoruz. Bundan sonra süper ligde kalıcı olmak için çalışmalar yapılmalıdır. Yönetim kurulunuzun çalışmalarınızı beğeniyor ve takdir ediyorum. Abalı Denizlispor’un süper ligde şehrimizi kalıcı olarak temsil etmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan Abalı Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, “Takımımız bu sene şehrin kenetlenmesine yardımcı oldu. Stadımız doluyor, taraftarımızın yüzü gülüyor. Bu başarı tüm Denizli’nin başarısıdır. İlçe belediyelerimizin destekleri ile süper lige çıkarak, başarılı olmak istiyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.