enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5893
EURO
34,7427
ALTIN
2.497,91
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Denizlispor’da Büyük Değişim

Denizlispor’da Büyük Değişim
A+
A-

TFF 1. Lig 18. haftasında Denizlispor Adanaspor’u Barış Örücü(1), Berkan Afşarlı(2) golü ile 3-1 mağlup etti. Adanaspor’un tek golü Bahattin Köse’den geldi. Denizlispor’un ligin ilk yarısında oynadığı durağan futbol tamamen değiştiğini gören taraftar yağmur altında 90 dakika boyunca takımına destek verdi.

 

Denizlispor dün akşam Adanaspor’u 3-1 mağlup etmesinin ardından taraftar takımının performansından oldukça memnun oldu. Denizlispor ilk yarıda ve ikinci yarıda etkili bir oyunla kazandığı maçta, takımını desteklemeye gelen taraftarı umutlandırdı. Özellikle defansa yapılan Alperen ve Canberk transferlerinin yerinde olduğunu gösteren Horoz, ligin ilk yarısındaki maçlara nazaran, rakibine daha az pozisyon verdi. Ortasahadaki dinamik mücadelesi ve top tekniği ile taraftardan tam not alan Hasan Kılıç ise oyundan çıkarken büyük alkış aldı. Oyuna ikinci yarıda dahil olan geçtiğimiz sezon takımdan ayrılan İsmail Haktan Odabaşı ise yaptığı iki asistle taraftarın kalbinde yer ettiğini bir kez daha ispatladı. Taraftarın oyuna girmesi için tezahüratlarla destek verdiği İsmail Haktan Odabaşı, verilen desteğin karşılığını vererek Berkan Afşarlı’nın attığı iki golde asisti yapan oyuncu oldu.

Denizlispor Taraftarı Umutlandı

Takımın sezonun ilk yarısındaki performansından memnun olmayan Denizlispor taraftarı, sezonun ikinci yarısı ile birlikte kendi evinde pozitif bir futbol oynayan Denizlispor’u 90 dakika boyunca tezahüratları ile destekledi. Yeni transferlerle takımdaki diğer oyuncuların performansının yükseldiği gözlendi.

Yönetimden Teşekkür

Denizlispor’un Adanaspor’u 3-1 mağlup etmesinin ardından yönetim, kendilerini 90 dakika yağmurun altında yalnız bırakmayıp destekleyen cefakar taraftarlara teşekkür etti. Taraftardan Sorumlu Asbaşkan Muhammet Kaya, ligin ikinci yarısına müthiş bir başlangıç yaptıklarını ifade etti. Taraftarların maç boyunca hiç susmayıp güzel tezahüratları ile takımı da kamçıladığını kaydeden Asbaşkan Kaya, “Her şeyden önce biz bir aileyiz. Bunu unutmamamız gerekir. Taraftarlarımız ve maça gelen Denizlililer, tribünde gereken ne varsa yaptı. Bu tabloyu özlemiştik. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. İşte böyle kenetlenmemiz lazım. Bizi böyle desteklemeye devam etsinler, güzel günler yakında” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.