enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Denizlispor’da koltuklar boş mu kalacak? Taraftar endişeli!

Denizlispor’da koltuklar boş mu kalacak? Taraftar endişeli!
A+
A-

Gelecek sezon TFF 1’inci Lig’de mücadele edecek Denizlispor’da tam anlamıyla çöküş dönemi yaşanıyor. 16 Haziran’daki kongrede başkan adayının çıkmaması durumunun vahametini arttırdı. Yeşil-siyahlılarda sportif, idari ve maddi belirsizlikler taraftarları umutsuzluğa ve endişeye sürüklüyor. Kadrosunda sadece 7 futbolcu kalan, yeni başkanını belirleyemeyen Denizlispor’da gelecek yönetimin kulübün transfer yasağını kaldırarak kadrosunu takviye etmek için 702 bin Euro artı 700 bin TL kesinleşmiş borç ödemesi gerekiyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Denizlispor taraftarları şehrin ileri gelenlerinin harekete geçmesi ve seslerini duyurmak için oturma eylemi kararı vermişlerdi. Kaos ortamının sona ermesini ve takımın başa gelen yeni bir yönetimle sezona hazırlanmasını bekleyen taraftarlar daha sonra kulübe zarar vermemek amacıyla oturma eylemi yapmaktan vazgeçti. Denizlispor’da mevcut yönetimin başkan adayı çıkmayan kongrenin ardından yeni kongre tarihi belirlemesi ve görevi resmi makamlara devretmesi bekleniyor.

TARAFTAR VE ÇETİN GERGİNLİĞİ

Denizlispor’da bu zorlu süreç yaşanırken taraftarlarla Başkan Ali Çetin arasında da gerginlik yaşandı. İddiaya göre, Denizlispor ‘un sahipsiz ve yönetimsiz kalması nedeniyle taraftarlar Denizli Büyükşehir Belediyesi önünde toplanarak protesto yapma kararı aldı. Bugün gerçekleşmesi planlanan protesto öncesinde Başkan Çetin, taraftar grubu liderleri Okan Karcı, Soner Civli, Adem Özben, Murat Akar’ı Pamukkale ilçesi Karakurt Mahallesinde bulunan bir restorana çağırdı. Taraftarlar, Başkan Ali Çetin’in kendilerinden protesto eylemi yapmamaları istediğini ve karşılığında 50 bin lira teklif ettiğini ileri sürdü. Ali Çetin’in teklifini kabul etmemeleri sonrasında kendilerine ağır hakaretlerde bulunduğunu ve tehdit ettiğini ileri süren taraftarlar, Çetin ile kavga etti. Her iki tarafın da alkollü olduğu ileri sürülürken taraftarlar saldırıya maruz kaldıkları gerekçesiyle bugün Ali Çetin hakkında suç duyurusunda bulundu. Denizlispor Başkanı Çetin’in de taraftarlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.